Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu, certată de fani pentru o poză sexy în care apare cu copilul

Adelina Pestrițu, certată de fani pentru o poză sexy în care apare cu copilul

GALERIE FOTO (2)

E o mămică tânără și sexy, iar pentru asta a fost dintotdeauna felicitată. Totuși, la o fotografie recentă, în care apare alături de baby Zeny, Adelina Pestrițu a fost aspru criticată. Care a fost motivul supărării fanilor? Ei bine, unul aproape absurd.

Adelina Pestrițu, criticată de fani pentru o fotografie inedită

O împătimită a rețelelor de socializare, Adelina Pestrițu n-a ratat ocazia de a posta câteva fotografii surprinse, zilele trecute, în timpul unei plimbări cu baby Zeny. În imaginea respectivă, Adelina apare ținându-și fetița în brațe și împingând la cărucior. Culmea e că-n timp ce mulți o laudă pentru ținuta stylish purtată, un internaut a găsit un detaliu care i-a atras atenția în mod neplăcut.

Era vorba de faptul că vedeta TV se afla pe trecerea de pietoni în momentul acestei „ședințe foto”. ”Frumoase poze, dar pe trecerea de pietoni”, a fost indignarea unei persoane din comunitatea Adelinei Pestrițu. Pesemne, de dragul pozelor, vedeta a uitat că se afla, totuși, o zebră. Comentariul răutăcios a fost, însă, ignorat de vedetă.

Baby Zeny a făcut un an

Acum câteva săptămâni, baby Zeny a împlinit un an, motiv pentru care Adelina Pestrițu a dat o petrecere grandioasă. Pe 5 august, la două săptămâni de la nuntă, Adelina și Virgil au pus la cale o petrecere în cinstea fetiței lor care împlinise un an.

”Primul an cu un bebeluș în viața noastră a fost unul extrem de intens trăit în fiecare minut. Chiar dacă nopțile au fost în mare parte albe, dorul apăsător în fiecare clipă pe care o petreceam departe de ea. Dar am învățat că oricât de bogat, fericit, realizat, împlitit ai fi, nu ești complet fără dragostea unui copil.

Orice zi în prezența ei este diferită, unică și de neuitat. Zâmbetele ei ne ajută să uităm de toate supărările, grijile sau nemulțumirile pe care le avem. A dat sens vieții noastre și ne-a unit pentru tot restul vieții așa cum nimeni și nimic nu o poate face’, a scris Adelina.

Citește și Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: