Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol

Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol

După ani în care a refuzat să admită că formează un cuplu cu Gina Pistol, Smiley a recunoscut tot. El a povestit într-un interviu acordat în presa autohtonă despre viața lui privată și despre femeia care îi înseninează zilele.

Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol

Îndrăgitul artist a povestit că adoră să-i facă surprize persoanei iubite și că vacanțele în locații inedite sunt preferatele lui. În acest context, el a mărturisit că de curând a fost plecat alături de iubita lui într-o vacanță în Portugalia.

”De câte ori am ocazia, îmi place să ofer cadouri din astea mai interesante. O excursie, o vacanță, ceva despre care să îți amintești. În această vară, în Portugalia, cu Gina (Pistol – n.r), da!”, a fost declarația lui Smiley pentru Click.ro.

Artistul nu se gândește la însurătoare

Chiar dacă a făcut pasul cel mare și a recunoscut relația cu Gina Pistol, Smiley spune că nu are planuri de însurătoare. ”Nu mă gândesc acum la asta (n.r. însurătoare și copii). Iar dacă mă gândesc, nu aș spune.”, a fost mărturisirea artistului în vârstă de 36 de ani.

Pe de altă parte, Gina a vorbit despre acest important moment al vieții sale, dovadă că se gândește la asta. Ea a declarat că îi va lua numele persoanei iubite în urma mariajului și că-și dorește copii cât de curând.

Citește și EXCLUSIV! Distracție la malul mării pentru nepotul Regelui Mihai și soția sa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: