Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV! Distracție la malul mării pentru nepotul Regelui Mihai și soția sa

EXCLUSIV! Distracție la malul mării pentru nepotul Regelui Mihai și soția sa

GALERIE FOTO (4)

Chiar dacă i-au fost retrase titlul și calificativul, și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României, Nicolae al României își continuă rolul public. Alături de noua lui soție, Alina Maria Binder, nepotul regelui Mihai luptă pentru relațiile diplomatice dintre România și celelalte țări europene și caută să promoveze cât mai mult tradițiile țării sale.

Nepotul Regelui, distracție în Vama Veche

Atunci când nu face asta, însă, Nicolae al României este ca orice alt tânăr de doar 34 de ani. Citește o carte care-i place, bea vin ori… petrece până în zori în Vama Veche. În weekendul trecut, de exemplu, un cititor Redactia.ro l-a surprins pe nepotul regelui Mihai alături de soția sa, dar și un alt cuplu, la un club de pe malul mării.

Alina Maria a României, îmbrăcată casual

Cei patru s-au delectat cu un vin alb, demi-sec, și s-au bucurat de briza mării. Îmbrăcați casual, Nicolae al României și soția sa, Alina Maria Binder, erau greu de recunoscut. Tocmai acest amănunt le-a permis celor doi să se simtă în largul lor și să se comporte ca orice alt cuplu îndrăgostit. La un moment dat, Alina Maria i-a dansat soțului său, motiv de bucurie pentru acesta.

Nicolae al României. S-a distrat ca orice alt tânăr.

Nicolae al României și Alina Maria Binder s-au căsătorit în 2018

Pe 30 septembrie 2018, Nicolae a făcut-o mireasă pe Alina Maria Binder. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, iar petrecerea la Cazinoul din Sinaia. Din păcate, din cauza căderii din drepturi, familia lui n-a participat la nuntă. Singurul membru al familiei sale care s-a prezentat a fost chiar sora lui Nicolae. Aceasta a dorit să-și susțină fratele în ziua cea mare.

Nepotul Regelui Mihai, decăzut din drepturile regale

Nicoleta Cîrjan, o fostă iubită a nepotului regelui, a susținut că prințul este tatăl copilului ei născut pe 10 februarie 2016. Testul de paternitate a stabilit că Nicolae este tatăl fetiței. Dar faptul că acest copil ar fi venit dintr-o relație pasageră ar fi fost motivul decăderii din drepturi a lui Nicolae. Regele Mihai a hotărât ca titlul lui Nicolae să fie retras, iar acesta scos de pe linia de succesiune la tronul României.

Citește și Începând de la 1 septembrie, pensiile au fost majorate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: