Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut criminalul în ziua în care Alexandra a fost ucisă

Ce a făcut criminalul în ziua în care Alexandra a fost ucisă

Ce a făcut criminalul în ziua în care Alexandra a fost ucisă

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza şi Alexandra, a mers la farmacie în dimineaţa în care a ucis-o pe fata de 15 ani. Când a revenit, a prins-o pe fată apelând 112 şi a lovit-o cu putere.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa de la ieşirea din Caracal şi ţinută într-un garaj.

Joi dimineaţa, Gheorghe Dincă a plecat la farmacie să cumpere nişte creme pentru a trata rănile de la mâinile. Alexandrei, aşa cum a spus chiar fata la 112. A reuşit să apeleze numărul de urgenţă, după ce a găsit unul dintre cele trei telefoane ale criminalului.

STS a anunţat deja că fata a apelat de 3 ori 112, la orele: 11:05:07, al doilea la 11:06:25 şi al treilea 11:12:36.

În momentul ultimului apel, Gheorghe Dincă revenea acasă.

De altfel, şeful Poliţiei Române a confirmat că ultimele cuvinte la 112 ale Alexandrei au fost „Vine, vine!”, apoi apelul s-a întrerupt.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe Alexandra, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă.

A fost surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş. A fost surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe Alexandra decedată, după care i-a ars cadavrul.

Agresorul şi-a recunoscut abia duminică faptele. Într-o declaraţie anterioară dată anchetatorilor, acesta a spus că a fost la piaţă, iar apoi s-a apucat în curte de dezasamblat bucăţi de motor.

Bărbatul a justificat atunci focul făcut în curte spunând că a aprins mai multe haine ca să se protejeze de ţânţari, după care s-a culcat, iar a doua zi s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

Citește și:Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor? Cine este complicele și ce urme are pe corp

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: