Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Dorian Popa la o zi după ce a recunoscut că s-a drogat. Vloggerul și-a lăsat fanii cu gura căscată

Ce a făcut Dorian Popa la o zi după ce a recunoscut că s-a drogat. Vloggerul și-a lăsat fanii cu gura căscată

Dorian Popa, mesaj pentru urmăritori, după ce a fost prins drogat la volan: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu"

Dorian Popa a stârnit o mulțime de reacții în mediul online în momentul în care s-a aflat despre el că a consumat substanțe interzise iar apoi s-a urcat la volan. De mai bine de o săptămână lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața vloggerului care acum este urmărit cu mare atenție.

Marți dimineață la prima oră Dorian Popa a urcat un videoclip pe contul său de YouTube unde a vorbit pe larg despre subiectul care se afla pe buzele tuturor și anume faptul că a fost prins sub influența drogurilor. Artistul a recunoscut acuzațiile care i se aduc și a încercat să se scuze într-un fel sau altul în fața oamenilor care îl urmăresc.

Ce a făcut Dorian Popa la o zi după ce a recunoscut că s-a drogat

La câteva ore după ce a postat videoclipul pe YouTube, Dorian a revenit pe rețelele de socializare, acolo unde ar fi primit o mulțime de mesaje de susținere din partea tuturor fanilor pe care îi are. În cinstea lor, Dorian Popa a ținut să le mulțumească pentru susținerea lor constantă și să îi asigure că vor vedea o nouă versiune a sa.

”Băi, fraților, stând aici să mă omoare coco în două, m-am liniștit un pic în minte și mi-am dat seama că după această zi infernală, nu că nu aș fi știut că îmi sunteți aproape și că mă susțineți, dar mi-am dat seama cât de devotați îmi sunteți și cât dator vă sunt. Cred că știți foarte bine că și eu mă dăruiesc vouă în totalitate.

Vă mulțumesc din suflet, din inimă, din creier, din ochi, de oriunde, pentru toată susținerea pe care am simțit-o, în principal astăzi, dar oricum și în toate aceste zile grele. Încă o dată îmi spun că sunt un dobitoc și vă spun și vouă că sunt un dobitoc, dar asta nu înseamnă că nu pot să învăț din greșelile mele de dobitoc. Vă pup, vă iubesc, vă mulțumesc și vă promit că o să vedeți o variantă mai bună a mea. Doamne ajută!”, a spus Dorian Popa, pe Instagram.

Când a consumat Dorian Popa ultima dată cannabis

Dorian Popa a dezvăluit că a consumat canabis în zilele anterioare incidentului și a recunoscut că era conștient că acest lucru putea să rezulte într-un test pozitiv la droguri. De obicei, el se baza pe șoferul său, Edi, pentru a-l conduce la evenimentele la care participa în țară. Cu toate acestea, în ziua respectivă, se afla în apropierea casei sale și a decis să se urce la volan.

„Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai spus artistul, pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: