Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut George Burcea pentru Viviana Sposub. Andreea Bălan va fi invidioasă

Ce a făcut George Burcea pentru Viviana Sposub. Andreea Bălan va fi invidioasă

GALERIE FOTO (3) George Burcea şi Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Mai mult, cei doi nici nu se mai feresc să își arate sentimentele în public. George Burcea i-a făcut o declarație de dragoste Vivianei în ziua de Crăciun. 

 

Ce a făcut George Burcea pentru Viviana Sposub

George Burcea este mai îndrăgostit ca niciodată  de Viviana Sposub. Actorul are un comportament extrem de drăgăstos cu iubita lui și chiar face unele gesturi pe care nu le făcea nici cu Andreea Bălan.

În ziua de Crăciun, George Burcea a postat o fotografie cu Viviana și i-a transmis un mesaj emoționant, în care i-a declarat dragostea.  ”Sã ne fie cu liniste si dragoste ❤️😘 @viviana.sposub. Te iubesc, minune!”, a fost mesajul postat de George Burcea în dreptul fotografiei de pe contul de Instagram.

Internauții nu au fost indiferenți la gestul actorului și nu au ezitat să comenteze.

Sunteți niște frumoși !🙏/ Sa fiti fericiti!!/ Craciun fericit si multa iubire💞/ Minunati ca întotdeauna !❤️💖💓/ Ce frumosi sunteti 🤗😍 Craciun fericit cu multa sanatate 🤗😘 va pup/ Crăciun fericit 😘îmi sunteți tare dragi ❤️/ Doi oameni frumosi 😘”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje pe care cei doi le-au primit la fotografia cu ei.

George Burcea a prezentat-o pe Viviana Sposub bunicii sale

George Burcea a decis să facă pasul cel mare. Cum Viviana Sposub l-a prezentat pe actor familiei sale, actorul a decis, la rândul său, că este momentul ca noua lui iubită să îi cunoască bunica. Cei doi au imortalizat momentul pe rețelele de socializare.

”Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii. ❤️”, a scris George Burcea, pe rețelele de socializare.

Fostul soț al Andreei Bălan a decis să o prezinte pe Viviana rudelor sale. Astfel, actorul și-a luat iubita și a dus-o la Botoșani.

”George Burcea a vrut să o prezinte pe Viviana rudelor sale, să afle părerea lor despre ea. Vrea să o ceară, cred că o va face cât de curând, poate chiar de Revelion, dar voia să ceară și părerea celor apropiați. Și, din ce am înțeles, toată lumea a fost încântată de Viviana, mai ales că , de fapt, le-a plăcut cum s-a comportat la Ferma, au zis că e ”Fata de casă”. Iar George este mai fericit ca niciodată epntru că relația pe care o are este una apobată de cei apropiați, de rude”,  a declarat o sursă apropiată celor doi, pentru WOWbiz.ro. 

Mai mult, rudele actorului au declarat că sunt mai nerăbdătoare ca niciodată ca actorul să divorțeze de Andreea Bălan, pentru a-și oficializa noua relație.

 ”George  a avut surpriza ca, la Botoșani, să audă că Viviana este mai potrivită pentru el decât a fost Andreea și că ar fi bine să se căsătorească cât mai repede. Viviana, e adevărat, a fost doar lapte și miere cu apropiații lui, pe când Andreea Bălan a fost cum e ea de obicei, fără să caute neapărat să intre pe sub pielea altora”, a mai spus sursa citată.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: