Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut o româncă în timpul zborului București-Madrid? Avionul a aterizat forțat

Ce a făcut o româncă în timpul zborului București-Madrid? Avionul a aterizat forțat

Ce a făcut o româncă în timpul zborului București -Madrid. Un avion cu 183 pasageri, cu destinația finală Madrid, a aterizat de urgență, joi, pe aeroportul din Timișoara, după ce unei femei în vârstă de 64 de ani i s-a făcut rău și a leșinat. Bătrâna a fost testată pentru Covid 19 și a primit rezultat pozitiv. Acum se află la Spitalul Municipal Timișoara.

Ce a făcut o româncă în timpul zborului București – Madrid

Ce a făcut o româncă în timpul zborului București -Madrid. O aeronavă TAROM, care se îndrepta din București către Madrid, a aterizat de urgență, joi dimineață, pe aeroportul din Timișoara, după ce unei pasagere i s-a făcu rău și a leșinat. După ce și-a revenit, femeii în vârstă de 64 de ani i s-a făcut un test PCR, care i-a ieșit pozitiv. A fost transportată la spital cu o ambulanță, de către medicii care au sosit la fața locului, transmite Digi 24.

„Colegii i-au făcut un test rapid care a ieşit COVID-19 pozitiv şi a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Timiş, Florin Crişan.

La aterizarea avionului pe aeroportul Timișoara, pasagera prezenta dureri toracice și dureri abdominale.

„S-a prezentat cu dureri toracice, dispneică, dureri abdominale, suspiciunea este de sindrom coronarian acut, momentan este în investigații. Am înțeles că Serviciul de Ambulanță i-a făcut un test antigen care a fost pozitiv. I-au făcut colegii mei un test, are un timp de așteptare de 15-20 minute”, au afirmat imediat după aterizare, reprezentanții Spitalului Municipal Timișoara, care se aflau la fața locului.

Aeronava a fos dezinfectată și a decolat

Între timp, aeronava a decolat după ce cei 183 de pasageri au fost debarcați, iar avionul a fost dezinfectat.

„Astăzi, 21 ianuarie 2021, ora 09.49, cursa aeriană a companiei Tarom ce efectua un zbor pe ruta București-Madrid, cu 183 de pasageri, a aterizat la Timișoara, pentru o urgență medicală intervenită la unul dintre pasageri. Urmează ca aeronava să decoleze de la Timișoara în scurt timp”, au anunțat cei de la Aeroportul Internațional Timișoara.

Reprezentanții DSP au demarat o anchetă epidemiologică, iar dacă pasagerii sunt indentificați drept contacți direct se va emite o alertă internațională, fiind anunțate țările implicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: