Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Oana Lis cu banii din donațiile pentru Viorel Lis. A recunoscut acum: ”Are nevoie în continuare de susținere financiară”

Ce a făcut Oana Lis cu banii din donațiile pentru Viorel Lis. A recunoscut acum: ”Are nevoie în continuare de susținere financiară”

GALERIE FOTO (2)

Oana Lis a făcut tot posibilul pentru ca soțul ei, Viorel, să se simtă tot mai bine și să primească tratamentul necesar. Fostul edil al Capitalei s-a simțit rău, în ultima perioadă, și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acest lucru a costat-o destul de scump pe Oana, care s-a simțit nevoită să ceară ajutorul oamenilor.

Ce a făcut Oana Lis cu banii din donațiile pentru Viorel Lis

Oana Lis ține foarte mult la soțul ei, pe care speră să-l vadă pus pe picioare și sănătos. Fostul edil al Capitalei s-a simțit rău, în ultima perioadă, fapt pentru care a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Tratamentul a fost costisitor, iar Oana s-a simțit nevoită să ceară ajutorul oamenilor cu suflet bun. Chiar dacă i-a fost greu să facă acest lucru, vedeta s-a gândit la situația în care se află partenerul ei de viață. Nu una tocmai bună. Așa a găsit Oana puterea de a le scrie un mesaj internauților, prin care să le ceară să doneze orice sumă, oricât de mică. Zis si făcut!

Oamenii au sărit în ajutorul lor, iar acum Oana Lis a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat. Vedeta a spus și pentru ce a folosit banii respectivi. „Acum e acasă Viorel. Datorită acestor bani, pot să-i chem să-i facă acasă injecții cu ozon, acupunctură, dar pot chema și un kinetoterapeut. Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Le mulțumesc din suflet public tuturor. Și vouă că m-ați susținut. Viorel are nevoie în continuare de susținere financiară. Dacă puteți și doriți să mai donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim din inimă!”, a spus Oana Lis pentru Ego.ro. 

Oana Lis, singurul sprijin al lui Viorel Lis

Vedeta este singurul sprijin pe care-l are Viorel Lis, în aceste momente. ”Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: