Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut prima doamnă a României în prima zi de școală? Carmen Iohannis s-a lăsat așteptată

Ce a făcut prima doamnă a României în prima zi de școală? Carmen Iohannis s-a lăsat așteptată

GALERIE FOTO (2) Carmen Iohannis prima zi de scoala

Ca la începutul fiecărui an școlar, Carmen Iohannis este printre cele mai urmărite personaje. Asta și pentru că, în ciuda statutului de „primă doamnă a României, soția președintelui a ales să nu renunțe la catedră și să mai conducă la clasă încă o generație de copii. Și anul acesta, în plină pandemie de coronavirus, Carmen Iohannis a ales aceeași cale.

Ce a făcut Carmen Iohannis în prima zi de școală

Dacă în anii trecuți, prima doamnă se găsea în mijlocul copiilor, în curtea școlii, anul acesta lucrurile stau diferit. Prima doamnă a României a ales să urmeze protocoalele impuse de autorități, în contextul pandemic, și să evite aglomerația. Motiv pentru care, prin ochii presei, Carmen Iohannis nu a fost văzută încă. Și pe rețelele de socializare, prima doamnă s-a lăsat așteptată în prima zi de școală. La primele ore ale zilei, Carmen Iohannis a postat doar mesajul soțului său, de la Cotroceni, în care le ura un an nou și prosper noilor elevi.

postarea lui Carmen Iohannis in prima zi de scoala
Postarea pe care Carmen Iohannis a făcut-o în prima zi de școală.

Ce salariu încasează prima doamnă a țării de la catedră

Unul dintre cele mai discutate subiecte referitoare la Carmen Iohannis a fost cel al venitului. Potrivit presei autohtone, prima doamnă a țării câștigă, în calitate de profesoară la Colegiul „GH. Lazăr”, din Sibiu, un salariu lunar de 3.620 de lei. Asta înseamnă că, într-un an, Carmen Iohannis câștigă 43.450 de lei, adică mai puțin de 5 ori decât soțul său, președintele țării.

Prima-doamnă a României, criticată pentru modul de predare

Rugați fiind să-și evalueze profesoara, unii elevi i-au dat calificative slabe primei doamne a României. Unul dintre ei i-a dat profesoarei de engleză calificativul 3 din 5, motivând că asta e doar părerea lui. Un altul, spune că doamna Iohannis „nu are pedagogie”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: