Redactia.ro
Home » Monden » A sunat clopoțelul! Copiii vedetelor care s-au prezentat în prima zi de școală

A sunat clopoțelul! Copiii vedetelor care s-au prezentat în prima zi de școală

GALERIE FOTO (11) copii vedetelor in prima zi de scoala

Mari emoții pentru copii vedetelor, începutul de săptămână a marcat startul unui an nou școlar. Astăzi celebritățile și-au dus copii în prima zi de școală, iar internetul s-a umplut de imagini cu școlarii. Plini de emoție, părinții și-au condus copii la începutul unui an nou diferit. Chiar dacă suntem în plină pandemie, multe dintre vedete au ales participarea fizică la ore a copiilor. Imaginile cu cei mici în uniformele școlărești sunt adorabile.

Ce vedete s-au pozat în alături de copii în prima zi de școală

Știrista, Simona Pătruleasca și-a dus fetița la școală. Ingrid, fetița Simonei a intrat în clasa a 3-a, iar jurnalista a condus-o la școală. Vedeta a ținut să imortalizeze momentul. Cele două apar îmbrăcate simplu, cea mica cu o cămașă albă, ce face parte din uniformă și pantaloni negri. Simona Pătruleasca le-a urat succes în noul an școlar tuturor elevilor.

simona patruleasca cu fetita la scoala
Simona Pătruleasca alături de Ingrid în prima zi de școală

 

Anca și Adrian Sînă și-au dus micuții la școală. Cuplul a ales pentru cei mici o școală privată, cu profil bilingv engleză.

copiii vedetelor la scoala
Anca Sînă Serea și-a condus copii în prima zi de școală

 

Dana Rogoz, a urmat trendul vedetelor și s-a pozat cu familia în prima zi de școală a băiatului. Actrița a adăugat un text emoționant în descrierea fotografie.

„Azi, prima zi de scoala din viata lui. Ce zi! Ce momente unice! Scoala sa a luat hotararea sa organizeze doua zile de acomodare pentru clasele pregatitoare, inainte de deschiderea oficiala de luni, asa ca azi, incarcati cu ghiozdan, rechizite, flori, masti si multe emotii, am pasit cu entuziasm intr-o noua etapa a vietii. Ma uitam la el si stiam ca sunt anumite detalii ale zilei pe care le va tine minte multi ani de acum inainte”, a scris Dana Rogoz pe pagina de Facebook.

copiii vedetelor la scoala
Dana Rogoz și soțul în prima zi a băiatului la școală

 

Ela Crăciun a surpsins-o pe fiica ei în prima zi de școală.Îmbrăcată în uniformă, cu masca pe față, cea mică era entuziastmată pentru prima zi din noul a școlar.

„În sufletele părinților este ceva teamă, însă copiii au nevoie să meargă la școală și le era dor de colegi, de joacă, de sentimentul că ești înconjurat de prietenii care te înțeleg cel mai bine. Pentru Alex, prima zi de școală este online. De mâine va fi și el fizic în bănci. Îl așteaptă un an greu: clasa a VIII a și examenul de final. 📃 Sănatate multă, dragi copii și părinți, și succes în noul an școlar! ❤️”, a scris Ela pe pagina de Instagram.

copiii vedetelor la scoala
Fiica Elei Crăciun în prima zi de școală

 

Nici Amna nu a lipsit din prima zi de școală a lui David. După ce s-a despărțit recent de tatăl copilului, cântăreața încearcă să fie cât mai prezentă în viața celui mic. Cei doi s-au pozat din mașină în drum spre școală, iar vedetei nu îi vine să creadă ce repede a trecut timpul.

copiii vedetelor la scoala
Amna și David în drum spre prima zi de școală

Sunt și vedete care au ales să nu își trimită copii la școală. Andreea Mantea este una din vedetele care a decis să vadă cum evoluează numărul de cazuri și mai apoi îl va duce pe David, fizic la ore. De asemenea, nici Mircea Badea nu este de acord cu decizia guvernului de a trimite copiii fizic la școală. Acesta a declarat că nu își va duce copilul la ore sub nicio formă, prezentatorul consideră că numărul de cazuri va exploda odată cu deschiderea școlilor. Mai mult, el crede că nici alegerile nu se vor mai ține, iar locurile din spitale nu vor fi suficiente.

Vedetele care și-au dus copiii în prima zi de școală

Și Jojo a făcut pregătiri ca Achim, respectiv Zora, să meargă la școală. „Prima zi de scoala… Emotii mari pentru toti parintii. Cu toate ca inceputul acestui an scolar e altfel decat ne-am asteptat, m-am bucurat de incantarea copiilor. Le-a fost dor! Achim e in grupa care va merge la scoala in primele doua saptamani si apoi va urma perioada online. Zora a trecut la grupa superioara la gradi, la Superheroes.”, anunța vedeta prin intermediul contului de Instagram.

Copiii lui Jojo au mers în prima zi de școală
Jojo și cei doi copii ai ei.

La fel a procedat și Andra, cu David și Eva Măruță. „Emoții după cea mai lungă și neobișnuită vacanță! Începem grădinița și școala!!! Sa fie un an frumos și fără peripeții! 🙏”, a fost mesajul care a însoțit o fotografie cu cei doi.

David si Eva Maruta in prima zi de scoala
David si Eva Maruta in prima zi de scoala

Și Oana Roman a luat decizia de a-și trimite fetița la școală. „Prima zi de școală. I am facut poza acasa ca sa fie fără mască. Am avut emoții mai mari decât când am nascut-o ! Nu știu de ce! Am avut inima strânsă si lacrimi în ochi pt ca am lăsat o singura la poarta scolii cu o doamna pe care nu o cunoaște și nu o poate vedea din cauza măștilor. Ea a fost senină si cand a iesit mi a spus ca i a placut. Azi ea a fost mai puternica decât mine!”, păovestește vedeta pe Instagram.

Fata Oanei Roman în prima zi de școală.
Micuța Isabela, în prima zi de școală.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: