Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Interviu Andreea Mantea, despre noua relație! Primele declarații despre viața la întoarcerea în România

EXCLUSIV Interviu Andreea Mantea, despre noua relație! Primele declarații despre viața la întoarcerea în România

GALERIE FOTO (7) Interviu Andreea Mantea noua relatie

Pandemia de coronavirus a găsit-o în Turcia, acolo unde filma pentru emisiunea „Puterea Dragostei”, dar asta n-a făcut-o să îngroașe rândurile la vamă. A convins-o, mai degrabă, nevoile băiețelului ei, David, de a-și regăsi rădăcinile și, de ce nu, o nouă iubire pe care o trăiește în spatele cortinelor. Căci da, Andreea Mantea este îndrăgostită, însă, momentan, vrea să păstreze doar pentru ea detaliile acestor primi fiori ai dragostei. Ne promite, însă, că în foarte scurt timp o vom vedea pe micile ecrane cu o nouă producție de succes. Iată, așadar, ce declarații a făcut Andreea Mantea pentru Redactia.ro, la revenirea în țară!

 Spuneai că ai luat decizia de a renunța la rolul de gazdă a emisiunii „Puterea Dragostei” din teama „de a nu trece timpul pe lângă tine”. Simțeai că statul în Turcia te face să ratezi lucruri importante din viața ta? Decizia are legătură cu ce se întâmplă pe plan personal în prezent?

Eu am fost foarte implicată în proiectul „Puterea dragostei”. Pentru mine a însemnat ceva foarte important din punct de vedere profesional, m-am atașat de concurenți, am făcut performanță cu acest proiect minunat. Doar că nu era vorba doar despre mine, ci și despre fiul meu, David. În aceasta decizie a contat copilul meu. Am stat o perioadă foarte lungă cu el în Turcia, iar pentru el era important să revină lângă bunici, lângă prietenii din țară. Pentru el, pentru dezvoltarea lui deveniseră vitale legătura cu familia noastră și o copilărie frumoasă trăită în țara lui.

Cum s-a schimbat viața ta de când ai revenit în România?

Nu pot să spun că s-a schimbat radical. Liniștea este cuvântul care descrie cel mai bine această schimbare, această stare. Foarte multă liniște.

Ce ai făcut prima oară când ai ajuns în țară? Cu ce bunătăți culinare te-ai răsfățat?

Nu am avut răbdare să aștept câteva zile și să gust în ficare zi câte ceva, ci pur și simplu am comandat dintr-odată tot ce pofteam. Am mâncat câte puțin din fiecare preparat. Evident, n-au lipsit sărmăluțele și niște dulciuri delicioase, cozonacul, de exemplu.

Cum ai reușit să te menții în perioada de pandemie?

Nu am simțit perioada de izolare, pentru că eu am lucrat, am avut un program absolut normal, filmam zilnic. Evident, am fost foarte atentă la tot ce înseamnă igienă, distanțare, purtarea măștii, am ținut cont în permanență de recomandarile autorităților. În continuare sunt vigilentă pentru că este clar că acest pericol nu a trecut și fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil cu el însuși și cu cei din jur.

Se anunță o nouă provocare în televiziune, o nouă emisiune, ai facut acest lucru public la un moment dat, in Teo Show. Ce ne mai poți spune despre ea?

Așa cum v-am obișnuit de-a lungul timpului, am fost implicată în proiecte de televiziune de succes, care au oferit publicului experiențe minunate. Ce pot să vă spun acum este că nu o să vă dezamăgesc nici de această dată.

Cum s-a adaptat David la revenirea în țară?

S-a acomodat rapid, atât de ușor, de natural, că n-ai zice că a fost plecat din țară atâta vreme! Este clar că se simte minunat aici și că a fost o decizie foarte bună.

Ce decizie ai luat, în contextul actual? Va merge la școală?

Încă nu știu, nu m-am decis încă. Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie.

Au apărut tot felul de speculații cum că ai fi implicată într-o relație, că te-ai logodit. Ne poți spune ceva despre asta?

Îmi doresc mult, și sper că mă înțelegeți, că viața mea privată să rămână în zona aceasta…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: