Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. Cine va fi noua prezentatoare a emisiunii

Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. Cine va fi noua prezentatoare a emisiunii

Andreea Mantea pleaca de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a anunțat că nu va mai prezenta sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei.

Prezentatoarei i-a fost foarte greu pe perioada pandemiei, pentru că nu și-a vizitat familia, motiv pentru care a decis să se întoarcă în România împreună cu fiul său, David.

Noua prezentatoare a emisiunii a fost anunțată de producătorii show-ului. Cristina Mihaela Dorobanți, va fi noua gazdă a emisiunii Puterea Dragostei.

Andreea Mantea pleacă de la Puterea Dragostei

Prezentatoarea Tv, Andreea Mantea a anunțat că nu va mai prezenta sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei.

Bruneta a menționat că pe întreaga perioadă de pandemie nu a putut să-și viziteze familia, motiv pentru care a decis să se întoarcă în țară împreună cu fiul său, David.

Așadar, gazda emisiunii Puterea Dragostei, sezonul 3 va fi Cristina Mihaela Dorobanțu, care a participat la „Bravo, ai stil”.

Aceasta a ținut să le transmită fanilor săi că va prezenta Puterea Dragostei. „Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, «Puterea Dragostei»; sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări”, a precizat Cristina pe pagina sa de socializare.

Cristina Dorobanțu s-a făcut remarcată după ce a participat la competiția de modă, ulterior prezentând rubrica „Secrete între fete”, din cadrul emisiunii „Teo Show”.

Andreea Mantea renunță la proiectul Puterea Dragostei

Emisiunea Puterea Dragostei a debutat pe 19 noiembrie 2018, fiind prezentată de Andreea Mantea. Vedeta a fost nevoită să se mute împreună cu fiul său în Turcia, pentru că filmările au avut loc la Instanbul.

Emisiunea este difuzată zilnic de luni până sâmbătă pe Kanal D, iar în fiecare sâmbătă au loc eliminările.

Andreea Mantea își dorește să-și petreacă mai mult timp cu părinții și cu prietenii, hotărând să se mute înapoi în România.

Deși unii dintre fanii emisiunii au felicitat-o pe fosta concurenta Bravo ai stil, unii au comentat că nu vor mai urmări show-ul dacă Andreea Mantea nu va mai fi la cârma emisiunii.

La mesajul pe care Cristina Mihaela Dorobantu l-a postat pe rețelele de socializare, Andreea Mantea a scris un comentariu ironic. „Gata, Puterea Dragostei a luat sfârșit pentru toți…” ,a scris Andreea.

 

Loading...