Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea și-a refăcut viața amoroasă? Cine este noul ei iubit

Andreea Mantea și-a refăcut viața amoroasă? Cine este noul ei iubit

andreea mantea o noua relatie

După despărțirea de Cristi Mitrea, Andreea Mantea a preferat să se concentreze pe creșterea micuțului său. Au trecut ani de când frumoasa prezentatoare a vorbit despre un partener de viață. Ei bine, recent, au apărut zvonuri potrivit cărora aceasta și-ar fi refăcut viața amoroasă. Și nu cu oricine, ci cu cineva din echipa ei de producție.

Andreea Mantea și-a refăcut viața amoroasă?

S-a iubit cu Ștefan Stan, însă relația n-a fost de durată. Apoi, l-a întâlnit pe sportivul Cristi Mitrea, alături de care credea că trăiește o poveste de dragoste adevărată. Numai că, nici această relație n-a durat, cu toate că cei doi au devenit și părinți. În anii ce-au trecut de la acel moment, Andreea Mantea a reușit să vindece rănile provocate de această despărțire.

Ba mai mult, a găsit puterea să iubească din nou. Pare-se, la momentul actual, Andreea Mantea este într-o relație amoroasă, chiar dacă nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest aspect al vieții sale.

Cine este noul iubit al Andreei Mantea

Există zvonuri care susțin că Andreea Mantea are o relație și că n-ar fi tocmai nouă. Pare-se, cei doi sunt într-o relație de 4-5 ani, însă au reușit să țină totul secret. „Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată“, au declarat surse din anturajul prezentatoarei show-ului matrimonial „Puterea Dragostei“ pentru ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: