Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, Andreea Mantea. Ce studii are prezentatoarea de la Kanal D

Cine este, de fapt, Andreea Mantea. Ce studii are prezentatoarea de la Kanal D

GALERIE FOTO (2) Cine este, de fapt, Andreea Mantea. Ce studii are prezentatoarea de la Kanal D

Pe Andreea Mantea o știe toată lumea. Și-a început cariera în televiziune drept „vecina sexy” de la „Neața cu Răzvan și Dani”, iar în câțiva ani a ajuns să aibă propria ei emisiune la TV. A schimbat postul de televiziune, iar ascensiunea ei a fost vizibilă. Mulți se-ntreabă, însă, ce studii are la baza frumoasa prezentatoare TV.

Cine este Andreea Mantea

Andreea Mantea a intrat în vizorul producătorilor de emisiuni după ce a apărut drept „Fata de la pagina 5”, în ziarul Libertatea. Apoi, a realizat un pictorial Playboy, care i-a pecetluit soarta. Așa a primit primul rol în televiziune, cea de asistentă TV în matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”.

A continuat cu rolul de co-prezentatoare în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Kanal D și, în cele din urmă, a primit postul de prezentatoare TV la „Puterea Dragostei”, din cadrul aceluiași trust. Dar ce studii stau la baza pregătirii sale în calitatea de prezentatoare?

Ce studii are prezentatoarea de la KanalD

Ca multe alte figuri din TV, Andreea Mantea nu are studii de specialitate în domeniul în care lucrează. Ea a terminat liceul Sfântul Pantelimon, cu o medie de 7,40. Culmea, cea mai mică notă de la BAC a fost chiar la limba română, proba orală – 5.50. La scris s-a descurcat mai bine și a reușit să primească 8.30. Cea mai mare notă obținută a fost la educația fizică, unde a primit un 9.60. A mai luat și un 8 la engleză, 5.70 la sociologie și 7.85 la geografie.

Ulterior, și-a continuat studiile la Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale, pe care a absolvit-o cu brio. Totuși, Andreea primul job al Andreei n-a fost nici de prezentatoare și nici în domeniul economic, așa cum te-ai fi așteptat. Frumoasa brunetă a fost picoliță și se mândrește cu asta. Ea spune că tocmai servitul la mese a făcut-o să se remarce, o clientă sfătuind-o să se facă model. „După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: