Redactia.ro
Home » TV » Puterea Dragostei, la Kanal D: cine sunt concurentele care s-au cuplat în casă până acum

Puterea Dragostei, la Kanal D: cine sunt concurentele care s-au cuplat în casă până acum

Puterea Dragostei, la Kanal D

Puterea Dragostei de la Kanal D este o emisiune fenomen, care adună într-o casă mai mulți tineri ce speră să-și găsească dragostea. Este difuzată de luni până vineri, prezentată de Andreea Mantea.

Emisiunea este difuzată și online, pe site-ul kanald.ro, la secțiunea live. Puterea dragostei este filmată în Istambul, Turcia. În acest sezon participă și concurenți noi, dar și concurenți care au fost înscriși în primul sezon. Astfel, în casă se formează mai multe cupluri, dar au loc și despărțiri. Ce concurente s-au cuplat până acum?

Puterea Dragostei, la Kanal D: cuplurile care au atras atenția

După ce a încheiat relația cu Iasmina Halas, Philip Albu și-a găsit alinarea în brațele Bernei. Berna l-a atras pe Philip și a fost extrem de seducătoare, întâi în online. Cei doi au discutat pe diferite rețele de socializare, blondina a intrat în show-ul de la Kanal D. Se pare că ei își vor duce relația la un alt nivel după terminarea filmărilor.

Pe numele său întreg Bernadette, tânăra de 22 de ani este din din Târgu Mureș. Ea a participat și în primul sezon al emisiunii și a revenit acum, în al doilea. Fata a spus de mai multe ori că vrea să-și găsească sufletul pereche. Berna și-a găsit iubirea abia acum, în persoana lui Philip.

Un alt subiect este al relatiei dintre Bianca si Livian

În ultimele ediții din Puterea dragostei de la Kanal D, au fost mai multe discuții dintre Andreea Mantea și Bianca și Livian. Cei doi au probleme în relație.

Livian: În ultima perioadă Bianca nu știu ce are în cap sau ce vrea să facă, dar a luat-o spre o total altă direcție vizavi de mine.

Andreea Mantea: M-a sunat, am stat cu ea la telefon o oră, plângea de rupea pământul, era terminată!

Livian: Plângea pentru că nu știa reacția mea.

Andreea Mantea: Niciodată! Mi-a spus tot!

Bianca: El a folosit-o ca și o umilință, ca și cum ce am făcut a fost îngrozitor pentru el.

Livian: Dacă era îngrozitor nu mai vorbeam din clipa în care am aflat.

Andreea Oprică și relațiile din casa Puterea Dragostei

Un alt cuplu de la Puterea Dragostei este cel format din Andreea Oprică și Andy. Concurenta este de câteva luni în casă și a fost extrem de directă și temperamentală. Ea l-a cerut pe Andy în emisiune, care a revenit de dragul ei. Cei doi sunt acum cazați în aceeași cameră, în carantină, motiv pentru care au apărut tot felul de zvonuri, mai ales că se zice că au fost intimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: