Redactia.ro
Home » Știri » Ce se va întâmpla cu emisiunea Puterea Dragostei. Cum este afectată de criza sanitară

Ce se va întâmpla cu emisiunea Puterea Dragostei. Cum este afectată de criza sanitară

Kanal D a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu emisiunea ”Puterea Dragostei”, în contextul pandemiei și crizei generate de noul coronaviurs.

În cadrul emisiunii, Andreea Mantea a vorbit despre decizia postului de televiziune Kanal D. Astfel, emisiunea ”Puterea Dragostei” nu își oprește filmarile și difuzarea, ci adoptă anumite măsuri de siguranță pentru a putea continua producția.

În competiție nu va mai intra niciun concurent nou. Excepție fac 2 concurenți care sunt deja pe lista de așteptare.

„Urmează să vă spun ceva foarte important. De astăzi, competiția își va închide porțile. În acest sezon nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului”, a anunțat Andreea Mantea, în emisiune.

Anunțul făcut de Andreea Mantea despre noile reguli din cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”

Se va schimba metoda prin care se fac eliminări. De acum înainte, concurenții care primesc cele mai mult nominalizări nu vor fi direct eliminați. Ei vor primi o banderolă roșie.

Abia când un concurent acumulează 3 banderole roșii, va fi eliminat.


„În această seară, favoritul publicului nu își protejează casa. Fata și băiatul care au primit cele mai multe voturi din partea concurenților nu vor pleca acasă, ci fiecare va primi o banderolă roșie”
, le-a Andreea Mantea concurenților.

Prezentatoarea le-a mai zis concurenților să aibă grijă de sănătatea lor, sa fie atenți cu cine intră în contact și, pe cât posibil, să nu părăsească casa.

Emisiunea ”Puterea Dragostei”, un concept de succes

De doi ani de zile, frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, face nenumărate drumuri între România și Turcia. Asta pentru că, dacă nu știai, reality-show-ul ”Puterea Dragostei” se filmează in Turcia.

Kanal D a prezentat acest concept în 2018: participanții vor cunoaște iubirea și își vor schimba cu adevărat viața!

Bărbații și femeile care participă la ”Puterea Dragostei” locuiesc separat, întâlnindu-se doar 8 ore pe zi, în casa comună, sub stricta supraveghere a camerelor de filmat. În afara lor, ei nu au voie să se întâlnească.

Eliminările și premierile se fac cu ajutorul votului publicului.

„Întrebarea pe care o generează reality-ul şi miza acestuia transformă formatul într-un adevărat experiment social: este posibil să se nască iubirea adevărată între oameni care nu se cunosc şi care sunt nevoiţi să interacţioneze doar câteva ore pe zi? Cât de uşor sau de dificil se pot descoperi afinităţi sau, dimpotrivă, disonanţe, între persoane care nu ştiu absolut nimic una despre cealaltă? Şi cum se construieşte încrederea şi se aprinde cel mai greu de definit sentiment: dragostea?“

, anunță reprezentanţii show-ului. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: