Redactia.ro
Home » TV » Cine este, de fapt, și cu ce se ocupă Ella de la Puterea Dragostei. Așa face mulți bani concurenta de la Kanal D

Cine este, de fapt, și cu ce se ocupă Ella de la Puterea Dragostei. Așa face mulți bani concurenta de la Kanal D

GALERIE FOTO (2) cu ce se ocupă Ella de la Puterea Dragostei

Cine este, de fapt, și cu ce se ocupă Ella de la Puterea Dragostei. Puțini știu cum se întreține sexy concurenta din Oradea.

Numele său real este Ionela Sozariu, are 23 de ani şi vine de la Oradea. Pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei, ea este Ella, o concurentă foarte sexy. Mulți și-au pus întrebări în legătură cu locul său de muncă, mai ales că arată foarte bine. Deși arată ca un fotomodel, nu îți existenţa de pe urma aspectului fizic! Ella de la Puterea Dragostei este specialist marketing pentru o firmă de construcţii.

Cu ce se ocupă Ella de la Puterea Dragostei. Cine este concurenta, de fapt

Deși multe guri răutăcioase au zis că Ella este model sau că lucrează într-un studio de videochat, ea are un loc de muncă normal, ba unul chiar foarte bine plătit. Activează în domeniul marketing-ului, pentru o firmă de construcţii.

Povestea tristă de viață a Ellei a impresionat telespectatorii.

Ella de la Puterea dragostei a avut o copilărie dificilă. Tatăl său era extrem de dur, iar mama sa era bolnavă grav. Din păcate, mama concurentei are în continuare probleme de sănătate, ceea ce o îngrijorează.

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat!

Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului.

Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a mărturisit Ella de la Puterea dragostei.

Ella de la Puterea Dragostei, o fire iubitoare și sociabilă.

Ella a declarat în mai multe rânduri că tot ce îşi doreşte de la un bărbat este ca acesta sa o respecte și sa o iubească.

„De multe ori ma gandesc daca am facut o alegere buna venind la aceasta emisiune, ma trezesc cu gandul de a pleca acasa in fiecare zi… dar venind aici si vazand cum dragostea infloreste cand „vezi acea persoana”, iti aduce zambete, lacrimi, gelozii… te face sa simti ca si un copil care da explicatii!

Sper sa puteti simti macar 20% din ce traim noi aici in fiecare zi! Iubind te daruiesti cu tot ce iti apartine si uitiorice suspine! Va iubesc si va multumesc ca ma acceptati cu bine si cu rele si va multumesc ca sunteti langa mine!”, a scris Ella pe contul ei de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: