Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul ei. Cine este bărbatul misterios din viața prezentatoarei TV

Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul ei. Cine este bărbatul misterios din viața prezentatoarei TV

Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul ei

Andreea Mantea se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes și un băiețel cu adevărat minunat, în vârstă de cinci ani. Nici pe plan sentimental, prezentatoarea nu stă rău. Aceasta a postat recent câteva fotografii din vacanță, unde apare împreună cu David și cu iubitul ei.

Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul ei. Fanii prezentatoarei au rămas uimiți

Andreea Mantea, în vârstă de 33 de ani se poate considera o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes, un copil minunat, David, în vârstă de 5 ani, dar și un iubit cu care este într-o relație de aproximativ cinci ani.

Apropiații Andreei susțin că vedeta nu se deschide ușor în fața unei persoane, motiv pentru care a ales întotdeauna să fie discretă cu viața ei personală.  Andreea trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Recent, Andreea a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apare alături de fiul ei, dar și de iubitul ei. În fotografie, vedeta și partenerul ei sunt surprinți sărutându-se la apus, fiind un cadru extrem de romantic.

Cu toate că fosta prezentatoare a emisiunii Puterea Dragistei a postat fotografii alături de partenerul ei, identitatea acestuia rămâne necunoscută.

Cine este iubitul Andreei Mantea

Urmăritorii prezentatoarei tv se întrebau în comentarii dacă nu cumva este vorba despre colegul ei de breaslă, Victor Slav, în timp ce alții susțin că este vorba despre un realizator de programe numit Valeriu. „În sfârșit, fericire maximă vă doresc! / În sfârșit, ne bucurăm pentru sufletul tău! / Doar mie îmi pare a fi Victor Slav? /, Woww 😘🤗 Este un domn care nu dorește viață publică și este mai bine așa decât o viață mediatizată. Cel mai bine. Iubirea schimbă tot 💜”, i-au scris urmăritorii.

Andreea Mantea a avut o relație cu luptătorul MMA Cristian Mitrea, din care a rezultat venirea pe lumea a lui David. În prezent cei doi au o relație apropiată, după ce în trecut au avut câteva controverse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: