Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea se căsătorește? Prima imagine cu inelul de logodnă

Andreea Mantea se căsătorește? Prima imagine cu inelul de logodnă

GALERIE FOTO (3) Andreea Mantea

Andreea Mantea pare că și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat misterios, iar acum ea este mai fericită ca niciodată. Vedeta și-a postat bucuria inclusiv pe rețelele de socializare, unde a publicat mai multe fotografii în care apare inclusiv un inel.

Andreea Mantea, fotografie cu un inel de logodnă

Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată, sau cel puțin așa se vede din ultimele sale postări făcute de ea pe rețelele de socializare.

„Țin soarele și iubirea în mâini”, a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Instagram, la niște poze pe un câmp de floarea-soarelui. Una dintre fotografii o arată pe ea privind spre apus, iar pe degetul ei se poate observa un inel ce pare a fi de logodnă. În spatele cadrului este un bărbat misterios.

Andreea Mantea inel
Andreea Mantea inel

Andreea Mantea a plecat de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea a decis că este momentul să plece de la emisiunea pe care a prezentat-o timp de doi ani, Puterea Dragostei de la Kanal D, pentru că fiul ei se simțea singur. Așa că ei au revenit în România, unde cel mic poate sta cu bunicii săi.

Eu am aflat că plec de o lună. Efectiv am simţit că îmi stă viaţa în loc. Sunt om căruia îi place să trăiască foarte mult şi intens. Veneam după o zi cruntă și mă uitam la un coș de gunoi roz lângă un copac. Mă gândeam că eu am de trăit și de făcut lucruri pe care nu puteam să le fac acolo, din cauza acestui virus. Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebări ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, fără bunici? Tu nu aveai bunici?” O dată, de două ori, de trei ori…, a declarat Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: