Redactia.ro
Home » TV » De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Declarațiile prezentatoarei Tv

De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Declarațiile prezentatoarei Tv

Andreea Mantea, motivul plecarii de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a anunțat recent că nu va mai prezenta emisiunea Puterea Dragostei, difuzată pe Kanald. În tot acest timp, fanii prezentatoarei s-au întrebat care a fost motivul pentru care frumoasa brunetă a renunțat la proiectul turcesc pentru a se reîntoarce în România alături de fiul său.

După finala emisiunii Puterea Dragostei, Andreea Mantea a postat un vlog pe Youtube în care precizează motivul pentru care a ales să plece de la această emisiune.

Andreea Mantea a declarat motivul pentru care a renunțat la Puterea Dragostei

Andreea Mantea, în vârstă de 33 de ani a anunțat în urmă cu câteva zile că va renunța la emisiunea pe care o prezenta de mai mulți ani, și anume Puterea Dragostei, dar fără a specifica clar motivele.

După finala sezonul 2, Andreea a postat un vlog pe Youtube în care a mențioant clar motivele pentru care a luat decizia de a pleca de la Puterea Dragostei.

Așadar, prezentatoarea a declarat că motivul pentru care a ales să renunțe la acest proiest este fiul ei, David. Prezentatoarea Tv a specificat că vrea să își crească copilul în România, să îi ofere o educație bună alături de familia lui.

Am ales să renunț la această emisiuune pentru că copilul vrea să se întorcă acasă. Copilul lui trebuie să fie alături de familia lui, de tatăl lui, de prietenii lui. Eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România. Vreau să-i cunoască pe români, să se dezvolte alături de români”, a spus Andreea Mantea în vlogul său.

În toții ani în care a prezentat emisiunea Puterea Dragostei, Andreea le-a fost mentor concurenților, dar și critic. De fiecare dată când situația lua o altă întorsătură, bruneta încerca să aplaneze conflictele și să îi sfătuia pe concurenți în luarea deciziilor.

Andreea Mantea a pelcat de la Puterea Dragostei

Prezentatoarea Tv a mai spus că nu mai avea timp pentru și pentru a-și petrece timpul cu fiul ei, care își dorea foarte mult să se întoarcă în România pentru a fi aproape de bunicii săi.

Am renunțat la această emisiunea, nu pentru că mi-a fost rău, nu pentru că mi-a fost greu, nu pentru că a fost ceva urât. Am renunțat tocmai pentru că era prea frumos, adică concurenții au avut parte de atât de multe trăiri, toată lumea avea parte de extrem de multe lucruri frumoase și avea senzația că viața mea era pusă puțin pe pauză. Aveam senzația că niciodată nu am timp să vin acasă, aveam senzația că nu am timp să fac nimic din ce îmi doream exact. Aveam senzația că nu mai am timp să fac absolut nimic niciodată”, a mai declarat Andreea.

Luni 27 iulie a avut loc premiera sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, fiind prezentată de Cristina Dorobanțu, fostă concurentă la Bravo ai Stil. În casa dragostei au intrat șapte băieți și șapte fete care vor porni într-o aventură care s-ar putea să-i transforme din tinerii fără probleme, în adulți responsabili.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: