Redactia.ro
Home » TV » Scandal după ce Kanal D a anunțat câștigătorii Puterea Dragostei

Scandal după ce Kanal D a anunțat câștigătorii Puterea Dragostei

GALERIE FOTO (2) Castigatori Puterea Dragostei

Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei a luat sfârșit duminică seară, moment în care au fost anunțați și cei doi finaliști ai show-ului.

Bianca Comănici și Livian au câștigat cel de-al doilea sezon de la Puterea Dragostei. Roxana Buzoioanu, fostă concurentă a show-ului difuzat pe Kanald a răbufnit la adresa brunetei.

Scandal după ce Kanal D a anunțat câștigătorii Puterea Dragostei

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei a luat sfârșit duminică seara. În urma voturilor telespectatorilor, Bianca Comănici și Livian au câștigat marele premiu în valoare de 10.000 de euro fiecare.

Discuțiile aprinse nu au dispărut nici în finala emisiunii, unde Ligi a fost pusă la zid din cauza atitudinii pe care a avut-o pe tot parcursul emisiunii.

Totodată, colegii săi i-au reproșat faptul că deși nu a mai format un cuplu cu Philip, blondina nu i-a lăsat cale liberă Bernei, care până la urmă a părăsit competiția împreună cu acesta.

Bianca Comănici a câștigat trofeul Puterea Dragostei pentru a doua oară, aceasta luând decizia de a-i oferi premiul Ligiei, pentru că ea mai are unul acasă.Se pare că între cele două s-a înfiripat o adevărată prietenie.

Roxana, replici dure la adresa Biancăi

După ce au fost anunțați câștigătorii sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, Roxana Buzoianu, fostă concurentă în casa dragostei a posta un mesaj acid împotriva brunetei. Fosta concurentă este de părere că Bianca nu merita să câștige și cel de-al doilea premiu de la Puterea Dragostei.

Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss. Bă eu mor de râs. Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți. Proști sunteți unii, făcuți grămadă.”, a scris Roxana pe instagram.

Vă reamintim că Andreea Mantea a anunțat că va renunța la proiectul Puterea Dragostei, în locul acesteia prezentând Cristina Dorobanțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini