Redactia.ro
Home » TV » De unde este inspirat formatul Puterea Dragostei de la Kanal D. Cum a luat naștere emisiunea și ce reguli are

De unde este inspirat formatul Puterea Dragostei de la Kanal D. Cum a luat naștere emisiunea și ce reguli are

puterea dragostei

Show-ul Puterea Dragostei este cel mai faimos de la Kanal D, iar o mulțime de români sunt fanii acestuia. De altfel, această emisiunea este una ce are una dintre cele mai mari audiențe din România.

De unde este inspirat formatul Puterea Dragostei de la Kanal D

Puțini sunt, însă, cei care știu de unde a fost inspirată această emisiune, pentru că este nu este un produs original românesc, ci este o franciză. Este vorba despre formatul internațional „Puterea dragostei“/ „Power of Love“.

Conceptul emisiunii este făcut în jurul idee de iubire, după cum îi sugerează și numele. Provocarea acesteia pentru concurenți este să formeze cupluri și să își găsească dragostea.

În cadrul emisiunii sunt 14 concurenți, șapte femei și șapte bărbați, care locuiesc separat. Ei trebuie să petreacă timp împreună în Casa Dragostei, așa cum este ea supranumită și au la dispoziție opt ore pe zi pentru a se cunoaște, pentru a socializa și pentru a se îndrăgosti.

Ce rol are publicul

Un rol important îl are și publicul, care își poate vota concurentul favorit. Astfel, cel care obține cele mai multe voturi din partea celor de acasă primește un premiu în bani. Favoritul este decis săptămânal.

Acest show vrea, de fapt, să descopere dacă se pot forma relații de iubire între niște oameni care nu se cunosc și nu știu practic nimic unul despre altul.

„Întrebarea pe care o generează reality-ul şi miza acestuia transformă formatul într-un adevărat experiment social: este posibil să se nască iubirea adevărată între oameni care nu se cunosc şi care sunt nevoiţi să interacţioneze doar câteva ore pe zi? Cât de uşor sau de dificil se pot descoperi afinităţi sau, dimpotrivă, disonanţe, între persoane care nu ştiu absolut nimic una despre cealaltă? Şi cum se construieşte încrederea şi se aprinde cel mai greu de definit sentiment: dragostea?“, au transmis reprezentanții emisiunii de la Kanal D.

Emisiunea de la Kanal D a ajuns deja la al treilea sezon. Puterea Dragostei este prezentată de Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: