Redactia.ro
Home » TV » Cine este Ramona de la Puterea Dragostei. Concurenta are un băiețel. Ce spune despre tatăl acestuia

Cine este Ramona de la Puterea Dragostei. Concurenta are un băiețel. Ce spune despre tatăl acestuia

GALERIE FOTO (3) Cine este Ramona de la Puterea Dragostei. Concurenta are un băiețel. Ce spune despre tatăl acestuia

Ramona de la Puterea Dragostei a creat vâlvă printre concurenții emisiunii de cum a intrat în casă. Tânăra e plăcută de toată lumea și, pare-se, a legat deja o prietenie specială cu Cătălin, unul dintre băieții din emisiunea-concurs.

Cine este Ramona de la Puterea Dragostei. Concurenta are un băiețel

Ramona are 25 de ani și-n ultimii ani 4 ani și jumătate a trăit în Germania. Tânăra le-a povestit colegilor de platou că este o mamă tânără și că are un băiețel de șapte ani. Vorbind despre decizia de a face un copil la o vârstă atât de fragedă, Ramona a explicat că și-a dorit să devină o mamică tânără. „Eu vin din București, dar trăiesc de mult în Germania, am un copil de 7 ani și 25 de ani. Am vrut să fiu o mamă tânără”, a povestit Ramona la Puterea dragostei.

Cât despre creșterea micuțului Darius, Ramona a povestit că părinții ei au fost ajutorul cel mai mare, dat fiind faptul că tatăl copilului nu s-a implicat atât de mult.

Ce spune despre tatăl acestuia

În ceea ce-l privește pe tatăl copilului, Ramona de la Puterea Dragostei s-a ferit să dea prea multe detalii. S-a mulțumit să spună, însă, că între ei nu a fost o căsătorie legală, ci mai degrabă un legământ. ”Părinții mei au avut mai mult grijă de băiețelul meu. Am fost căsătorită, dar nu legal”, le-a mărturisit Ramona colegelor din casă.

Darius fiul Ramonei de la Puterea Dragostei
Darius, fiul Ramonei de la Puterea Dragostei

Legat de intrarea ei în casă, fanii au fost surprinși s-o vadă pe Ramona integrându-se atât de repede în colectiv. Ba mai mult, la doar câteva zile de la venirea ei în emisiune, Ramona s-a apropiat de Cătălin, unul dintre băieții din casă. Acesta părea mai mult decât încântat să petreacă timpul cu ea, iar fanii se întreabă dacă nu cumva se leagă o nouă idilă la Puterea Dragostei?

Ramona și Cătălin de la Puterea Dragostei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: