Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie are, de fapt, Bia de la Puterea Dragostei. A apărut de multe ori la TV

Ce meserie are, de fapt, Bia de la Puterea Dragostei. A apărut de multe ori la TV

Meseria Bia Puterea Dragostei

Bia de la emisiunea „Puterea Dragostei” este implicată într-un scandal de proporții în aceste momente. Andra Voloș a acuzat-o că l-a ademenit pe iubitul ei, Bogdan Mocanu la o pensiune, undecei doi și-au petrecut noaptea împreună.

Cum își câștigă existența Bia de la Puterea Dragostei

Chiar dacă nu are o meserie stabilă, Bia își câștigă banii din aparițiile în videoclipurile de manele. Nu de puține ori ea a apărut în ipostaze senzuale în asemenea clipuri, ea fiind avantajată de trupul ei atrăgător.

Încă de la început, de când a intrat în casă, Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu. Cei doi chiar au fost împreună o scurtă perioadă de timp, fiind amândoi la această emisiune. Ea nu s-a lăsat până nu l-a cucerit pe Bogdan Mocanu, iar relația dintre ei pare ceva mai mult decât s-a văzut la televizor.

Cei doi s-au despărțit, iar Bia a încercat să treacă peste relația loc când s-a apropiat de Iulian. Totuși, între ei doi nu s-a înfiripat nimic.
Chiar dacă s-au despărțit, între Bia și Bogdan Mocanu tot pare să mai existe scântei, din moment ce aceștia au avut o aventură la munte, chiar în timp ce el era deja cu Andra Voloș.

Bia, acuzată că l-a ademenit pe Mocanu să o înșele pe Andra

Fosta iubită a lui Mocanu a vorbit despre acest subiect pe canalul ei personal de YouTube și a acuzat-o pe Bia că și-a dorit mereu să îi despartă. Chiar mai mult decât atât, Andra Voloș a spus că ea este cea care l-a ademenit pe fostul ei iubit în brațele sale, știind că trec printr-o perioadă mai grea în relația lor.

La rândul ei, Bia i-a răspuns și i-a spus că Bogdan Mocanu a fost cel care a căutat-o pe ea în acea perioadă și nu invers.

Nu băgați în seamă răutățile unei persoane frustrate. M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu. Să-l facă praf în fața mea. Andra, daca îl iubeai așa mult, nu râdeai de el în fața mea, în lipsa lui. Și tu când erai singură și ai venit să-ți cauți jumătatea prin Hamude? Cum facem? . Ai mentalitate de sat. Eu știu că nu-ți convine situația, dar nu eu m-am dus după nimeni”, a spus Bia, în apărarea sa.

Ulterior, Bia a șters vlogul în care aducea acele acuzații la adresa fostei iubite a lui Bogdan Mocanu și mai mult, ea a spus că acesta își dorește să se împace cu Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: