Redactia.ro
Home » TV » Cine este Ligi de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Cine este Ligi de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Cine este Ligi de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Ligi de la emisiunea „Puterea Dragostei” a atras simpatia fanilor după apariția la reality show-ul de la Kanal D, însă foarte puțini știu cu ce se ocupa aceasta înainte de a participa îm competiție!

Ce meserie avea Ligi înainte de emisiune

Înainte de a participa la show-ul de la Kanal D, Ligia Dolha, „Ligi”, așa cum este ea alintată, avea o profesie din domeniul frumosului și creativității: ea era makeup artist și se ocupa de înfrumusețarea clientelor care îi treceau pragul pentru diferitele ocazii speciale la care trebuiau să participe.

De altfel, blondina s-a „înfrumusețat” pe ea însăși, pentru că a apelat la mai multe intervenții chirurgicale pentru a-și schimba aspectul. Aceasta și-a mărit buzele, și-a făcut o operație de augumentare mamară și a apelat la micropigmentarea sprâncenelor.

Ligia Dolha, pe numele ei real, a venit la „Puterea dragostei” pentru a-și întâlni jumătatea. După mai multe relații eșuate, blondina a decis că aceasta este o oportunitate pe care nu o poate rata, mai ales că poate pleca din emisiune la brațul unui bărbat de care s-ar putea îndrăgosti.

Ligia Dolha a revenit la „Puterea dragostei”

Totuși, Ligia Dolha a plecat din casă fără a fi format vreun cuplu, așa că a părăsit competiția singură. Aceasta a fost atrasă de Andy și a fost implicată în mai multe scandaluri, dar până la urmă a sfârșit tot singură.

Aceasta a revenit, însă, în emisiunea, primind a doua șansă la a găsi iubirea. Chiar ea s-a dat de gol, pe rețelele de socializare, când le-a scris fanilor săi să o voteze, deși se știa că a fost eliminată.

Ligia Dolha a fost extrem de controversată în timpul emisiunii, atât de ceilalți concurenți, dar și de fani, iar cu întorcerea acesteia în casa de la Puterea dragostei ea a stârnit și mai multe reacții.

Mulți au încurajat-o după ce au aflat că va reveni, dar au fost și câteva voci care și-au exprimat nemulțumirea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: