Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Grațiela, soția lui Andrei Duban. Gestul ei după ce a fost eliminată de la Survivor

Cine este Grațiela, soția lui Andrei Duban. Gestul ei după ce a fost eliminată de la Survivor

Grațiela, soția lui Andrei Duban

Grațiela, soția lui Andrei Duban, a participat la Survivor România. Frumoasa blondă a fost eliminată pe 24 martie din competiție. Pe parcursul concursului, ea a stârnit controverse datorate apropierii de concurentul Ghiță Balmuș.

Grațiela Duban a părăsit competiția Survivor România. Dan Cruceru a anunțat, pe 24 martie, că blonda va părăsi concursul, iar ea a spus că regretă plecarea, deși competiția devenea din ce în ce mai dificilă.

„Urmatoarea persoana care paraseste Survivor Romania este Gratiela”, a anuntat Dan Cruceru.

Pentru Grațiela, ieșirea din concurs a fost și tristă, pentru că îi plăcea competiția, dar și prilej de bucurie că revine la viața sa normală. Vedeta a povestit că nu i-a fost ușor să treacă peste răutățile competitorilor, în timp ce suferea de dorul de casă.

„Acum sunt bine. A fost pentru mine o săptămână îngrozitor de grea, poate cea mai grea săptămână de la Survivor. Am primit niște lovituri grele, foarte grele. Eu de felul meu stau mai cocoșată, dar se pare că această emisiune m-a cocoșat de tot. Dar acum, că am ieșit, văd soarele, văd luminița de la capătul tunelului și abia aștept să îmi strâng în brațe copilul și soțul”, a spus printre lacrimi Grațiela Duban.

Grațiela a dat detalii despre relația sa cu Ghiță

Imediat după ieșirea din cursa Survivor, Grațiela a făcut un gest care i-a surprins pe toți. În cadrul unei conversații video cu soțul ei, i-a spus adevărul despre relația sa cu Ghiță. Despre cei doi s-ar fi vehiculat că ar fi format un cuplu în cadrul emisiunii, dar ea a clarificat totul, cu informații secrete pe care le primise de la Ghiță.

Ghiță pentru mine este ca și fratele meu. Nu îmi fac absolut nici cea mai mică grijă în ceea ce îl privește că a rămas în echipă. O să se descurce, știe exact ce are de făcut.


Apropierea mea de Ghiță s-a întâmplat într-o seară în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el și sunt sigură că o să-l facă public în curând. Pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, dar Ghiță n-o să se uite la nicio femeie! Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic, dar…”
, a mărturisit Grațiela, după părăsirea show-ului Survivor România.

La aflarea acestei informații, Andrei Duban pare că a răsuflat ușurat: Am înțeles!

„Ba da, am înțeles! E inofensiv, am înțeles”, a spus Duban. „Inofensiv pentru femei” a completat Grațiela.

Cine este Grațiela, soția lui Andrei Duban

Graţiela Teohari Duban este actriţă, apărând în mai multe show-uri TV, emisuni, spoturi publicitare și producții de lung metraj. Este căsătorită cu Andrei Duban și au împreună un băiețel, în vârstă de 7 ani, pe nume Armin.

După revenirea de la emisiunea concurs Survivor România 2020, își va relua locul pe scena Teatrului pentru copii „Ion Creangă” din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: