Redactia.ro
Home » TV » Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020

Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020

GALERIE FOTO (6) Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020

Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020. Grațiela Teohari este soția lui Andrei Duban și nu se teme de dificultățile pe care le va întâmpina în jungka tropicală.

Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020

Soția lui Andrei Duban va fi concurentă la Survivor 2020. Grațiela este actriță, aceasta debutând pe scena Teatrului Bulandra din Târgovișt și interpretând roluri în mai multe producții de lungmetraj: „La bani, la cap, la oase, „Cafea foarte dulce, „Rămâi cu mine.

De asemenea, frumoasa blondină a jucat în seriale precum 17, „Viaţă în 3, „Un pas înainte. Grațiela și Andrei Duban au împreună un băiețel în vârstă de șapte ani.

La momentul actual, Grațiela joacă împreună cu soțul ei în piesa „Iubito, îţi rămân dator’ și va participa la show-ul Survivior România 2020.

Grațiela Duban este pregătită pentru cele mai grele probe

Concurenta Survivor 2020 a declarat că se simte pregătită să intre în rândul luptelor pentru supraviețuire.

Toleranţa şi răbdarea sunt calităţile care îmi vor fi aliate în această competiţie. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conştientă că nu va fi uşor şi vreau să demonstrez că pot face faţă chiar şi în condiţiile foarte dificile din Republica Dominicană‘, a declarat Graţiela Teohari Duban.

Andrei și Grațiela Duban sunt împreună de opt ani. În afară de dormitorul matrimonial, cei doi s-au regăsit împreună în curtea reality-ului Ferma, unde au putut fi observați cum se luptau pentru a ajunge câștigători.

Este o poveste despre dragoste și război, despre tot ce unește și ne desparte, inclusiv despre universul sexual. Un manual de autoajutor ca să poți face față provocărilor în cuplu”, precizează Andrei Duban.

Au fost anunțate cele 9 vedete care vor pleca în Republica Dominicană, la Survivor România. Este vorba despre cântăreaţa Ruby, actorul Augustin Viziru, boxerul Cezar Juratoni, gimnasta Asiana Peng, modelul Bogdan Vlădău, fotbalistul Mihai Onicaş, Cristina Şişcanu, cântăreţul Lino Golden şi actriţa Graţiela Teohari Duban.

Citeste si:Cine sunt concurenții „Survivor România”? Lista completă a participanților

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: