Redactia.ro
Home » TV » Nu se mai ascunde! Grațiela Duban, despre Ghiță: „Un suflet ca al meu”

Nu se mai ascunde! Grațiela Duban, despre Ghiță: „Un suflet ca al meu”

gratiela duban ghita survivor romania

De mai bine de câteva săptămâni, Grațiela Duban și colegul ei de echipă, Ghiță, stârnesc reacții cu relația lor. Deși neagă orice implicare amoroasă, declarațiile și faptele lor indică spre niște sentimente între cei doi. La un pas să iasă din competiție, soția lui Andrei Duban a făcut o declarație cel puțin suprinzătoare despre colegul ei.

Grațiela Duban, declarație fără perdea pentru Ghiță

Odată cu înfrângerile suferite de echipa lor, Grațiela și Ghiță au ajuns să fie nominalizați. „Îl votez pe Ghiță pentru că de ceva vreme nu a mai adus puncte pe traseu și pentru că el și Grațiela provoacă multe certuri și discuții fără sens în echipă”, a declarant una dintre coechipiere. La fel a făcut-o și Elena: „Pentru că alimentează certurile și scenariile Grațielei și nu evoluează.”

Grațiela Duban, însă, a profitat de ocazie și i-a luat apărarea lui Ghiță. „Este foarte greu să exprim ce simt. (…) La un moment dat, nu o să dau nume, mi s-a reproșat că am fost impresionată de povestea de viață a lui Ghiță. Pur și simplu s-au legat niște lucruri între mine și Ghiță. În mine e o ceață acum, e o apăsare…oricum, în seara asta am fost foarte liniștită și foarte fericită pentru că nu au putut să mă voteze de două ori.

Vreau să rămân pentru că mi-am găsit un suflet ca al meu. Ghiță îmi este apropiat, prietenia noastră nu înseamnă doar aici, la Survivor. Vreau și pentru copilul meu să rămân aici, să îi arăt că sunt o luptătoare.”, a declarat soția lui Andrei Duban.

Înfrângeri în lanț pentru Faimoși

Faimoșii au suferit o nouă înfrângere după e Războinicii au reușit să câștige proba de imunitate. Dezamăgiți de înfrângerea suferită, echipa Faimoșilor au întrunit un nou Consiliu pentru a stabili pe cine ar putea nominalize. „Am pierdut 3 imunități la un scor foarte mare. E o stare în echipă ca la început, când aveam toate discuțiile. Asta a fost să fie, trebuie să nominalizăm. Sper să ne revenim, iar echipa să fie cea de care vorbeam și înainte” a spus Cezar.

Tensiunile din echipă par să-și fi pus amprenta pe psihicul echipei. „Am pierdut acel spirit de echipă. Acum 2-3 săptămâni, când ne mergea bine, eram mai uniți, trăgeam toți. E posibil să ne fi afectat și starea emoțională din grup”, a mai spus Mihai, potrivit Wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: