Redactia.ro
Home » TV » Cine este Hamude de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Cine este Hamude de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Cine este Hamude de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Hamude a devenit cunoscut grație emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Imediat după participarea în emisiune, fostul concurent a crescut în popularitate și și-a schimbat complet viața. Iată cine este, de fapt, Hamude și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi.

Trecutul necunoscut al lui Hamude. Cine este el?

Puțini știu că înainte să participe în emisiunea Puterea Dragostei, Hamude a fost un stripper cunoscut în lumea mondenă. El a dansat lasciv chiar și-n fața mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu. Hamude își câștiga existența dansând în cluburi de noapte și participând la show-uri private. El a cunoscut-o, grație stilului său de viață, chiar și pe Monica Columbeanu.

Hamude Dawoud era prieten cu fostul șofer al Monicăi Gabor, Adrian Filote, și așa a ajuns să o cunoască și pe aceasta. De-a lungul anilor, s-a speculat și că acesta ar fi făcut bani din videochat. Fostul concurent n-a vrut nicicând să discute public pe baza acestui subiect.

Tatăl lui Hamude, reținut de procurori. E suspect într-un caz oribil

Un alt amănunt pe care lumea largă nu-l știe despre Hamude este faptul că tatăl său are probleme cu legea. Tatăl lui Hamude a fost reținut de procurorii din Iași într-un dosar pentru ucidere din culpă, înșelăciune și falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse în cazul celor zece ieșeni care au murit intoxicați cu alcoolul metilic.

Aparent, acesta a fost reținut chiar zilele trecute și a fost dus la Iași pentru audieri. „În cursul lunii aprilie 2020, o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti, profitând de situaţia prilejuită de starea de urgenţă cauzată de răspândirea infecţiilor cu virusul COVID-19, a oferit şi livrat reprezentanţilor unei societăţi comerciale din Iaşi mai multe baxuri conţinând PET-uri a câte 500 ml, pe care erau aplicate etichete inscripţionate «Alcool sanitar», ducând în eroare reprezentanţii firmei cu privire la faptul că produsul achiziţionat ar fi alcool sanitar, în condiţiile în care analizele toxicologice efectuate în cauză au evidenţiat prezenţa alcoolului metilic în cantităţi mari, în scopul obţinerii unui folos patrimonial injust”, a precizat procurorul Mihaela Apostol, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: