Redactia.ro
Home » Monden » Decizia soției lui Ilie Năstase, după divorț. Ioana Simion se va îmbogăți

Decizia soției lui Ilie Năstase, după divorț. Ioana Simion se va îmbogăți

Decizia soției lui Ilie Năstase, după divorț. Ioana Simion se va îmbogăți

Ilie Năstase n-are deloc noroc în dragoste. Deși de-a lungul vieții lui s-a iubit cu multe femei frumoase, niciuna n-a vrut să trăiască cu el acel „happy end”. Și Ioana Simion a ajuns tot la concluzia că e mai bine să divorțeze de celebrul tenismen, așa că acum își face planurile de cum să trăiască fără el.

Decizia soției lui Ilie Năstase după divorț

I-au luat prin surprindere pe toți cei care cunosc cu decizia de a divorța, căci, în aparență, formau un cuplu tare reușit și solid. Dar iată că vremurile frumoase în doi s-au încheiat, iar Ioana Simion e pregătită să vadă cum va arăta viața ei fără Ilie Năstase în ea. Cei doi vor divorța la doar un an de la căsătorie, însă acest gând n-o sperie deloc pe Ioana. Ba dimpotrivă.

Focoasa brunetă are planuri mari de viitor, care îi vor spori considerabil veniturile lunare. Aceasta a acordat un interviu publicației Click!, în care a vorbit despre ce va face odată ce se va pronunța divorțul de Ilie Năstase. „Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap”, a spus Ioana.

Ioana Simion se va îmbogăți. Vrea să-și deschică o clinică

Bruneta nu bate pasul pe loc. Ea se vede patroană de clinică medical până la sfârșitul acestui an, iar divorțul de Ilie Năstase n-a demoralizat-o deloc. ”În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România.

La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, spunea Ioana la puțin timp după ce și-a anunțat divorțul de Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini