Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Simion s-a mutat din casa lui Ilie Năstase

Ioana Simion s-a mutat din casa lui Ilie Năstase

Ioana Simion s-a mutat din casa lui Ilie Năstase. Existau zvonuri precum că bruneta ar fi părăsit căminul conjugal, iar astăzi Ioana se pare că a confirmat separarea de Ilie Năstase. În urmă cu câteva luni, cei doi s-au căsătorit.

Ioana Simion s-a mutat din casa lui Ilie Năstase

Ioana Simion s-a mutat din casa lui Ilie Năstaseția dintre ea și Ilie Năstase este una normală, doar că cei doi nu mai locuiesc sub același acoperiș. Potrivit brunetei, cei doi vorbesc des la telefon, se întâlnesc, doar că traiul cu fostele soții ale tenismenului, o afectează foarte mult. Astfel, aceasta a luat hotărârea de a se muta cu chirie, într-un apartament de luc din zona de Nord a Bucureștiului.

“Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât”, a declarat Ioana. Năstase.

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit în primăvara acestui an

Pe 25 aprilie 2019, cei doi au hotărât să-și unească destinele, așa că au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva prieteni. Fostul tenismen, în vârstă de 73 de nai, se află la a cincea căsătorie. Ioana. SImion, a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar în urmă cu trei ani, mariajul ei s-a încheiat. Ioana are un băiat, acre a făcut-o bunică în primăvara anului trecut.

Prima dragostea a fostului tenismen a fost manechinul belgian, Dominique. Grazia, cu care are o fiică, Nathalie. În 1980, acesta a divorțat de ea și și-a refăcut viața cu fotomodelul american Nathalie Alexandra King, alături de care au înfiat un copil, Nicholas și o fată, Charlotte. De asemenea, se pare că mariajul nu a mers,iar cei doi au divorțat. Ulterior, Ilie s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu cu care are doua fete, Alessia și Emma. Însă, nici de data aceasta nu a funcționat, iar după ce a divorțat de Amalia, s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar după doar cinci ani de mariaj și opt de relație, s-au despărțit.

Citeste si:Curemur de magnitudine însemnată, marți dimineață, în Vrancea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: