Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Ilie Năstase, la un pas de divorț la 3 luni de la nuntă?

Soția lui Ilie Năstase, la un pas de divorț la 3 luni de la nuntă?

GALERIE FOTO (2)

La doar câteva zile după ce Ilie Năstase anunțase, mai în glumă, mai în serios, că nunta cu Ioana Simion a fost amânată, adevărul a ieșit la iveală. Se pare că, de fapt, soția lui Ilie Năstase nu-și mai dorește această nuntă.

Soția lui Ilie Năstase, vrea să divorțeze la notar

După cum se știe, Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut deja cununia civilă, dar urma, în această vară, să se cunune și-n fața lui Dumnezeu. Ei bine, lucrul acesta pare imposibil în acest moment. Și nu pentru că timpul nu le-ar ajunge pentru a face pregătirile necesare, așa cum a anunțat tenismenul, ci pentru că Ioana s-a răzgândit. Aparent, Ioana nu vrea să mai ajungă în fața altarului cu Ilie.

S-au căsătorit civil acum trei luni

Soția lui Ilie Năstase, nu-i tolerează infidelitățile

Potrivit Click.ro, la urechile Ioanei Simion ar fi ajuns mai multe zvonuri cum că Ilie ar fi fost infidel. Iar femeia nu acceptă astfel de indiscreții din partea tenismenului. Ioana e convinsă că trebuie să nu meargă mai departe cu nunta. Ba mai mult, are de gând să pună punct relației care data deja de un an.

Ioana Simion și Ilie Năstase, divorț după 3 luni

Aparent, Ioana vrea să meargă la notar și să divorțeze de celebrul tenismen la doar trei luni de la nuntă. ”Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel. Însă nu e cazul să intrăm în detalii. Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat pentru Click! surse din preajma celor doi.

Citește și Ce secret rușinos ascunde Mihaela Rădulescu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: