Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Manuela de la Puterea Dragostei. Din ce câștiga bani, înainte de emisiunea de la Kanal D

Cine este Manuela de la Puterea Dragostei. Din ce câștiga bani, înainte de emisiunea de la Kanal D

Meserie Manuela Oprișiu

Manuela de la Puterea Dragostei a venit la emisiune pentru a-și găsi sufletul pereche. Totuși, ea nu a reușit să îndeplinească scopul pentru care venise în acest show și mai mult decât atât a fost implicată în multe conflicte.

Ce meserie avea Manuela Oprișiu înainte de a veni la Kanal D

Înainte de a veni la emsiunea „Puterea Dragostei”, Manuela nu era cunoscută publicului larg și avea o meserie normală, cu care își câștiga traiul. Aceasta lucra într-un salon de înfrumusețare, în orașul ei natal, Sebeș.

Apoi, ea a renunțat la acest job pentru a putea veni la emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Totuși, Manuela a mai avut încă un job, în afară de cel de la salonul de cosmetică. Astfel, concurenta de la „Puterea Dragostei” a mai fost înainte managerul de gestiune al unui hotel din Spania.

Fosta concurentă de la emisiunea de la Kanal D are chiar și studii superioare. Manuela Oprișiu a urmat cursurile Facultății de Drept din Alba Iulia.

Scandalul dintre Roxana și Manuela din casa de la „Puterea Dragostei”

Manuela Oprișiu a părăsit casa emisiunii după un scandal imens în care a fost implicată și Roxana. Cele două concurent s-au luat la bătaie, iar Manuela i-a spart buza adeversarei sale. Manuela a părăsit emisiunea după acest incident.

Era o discuție între Roxana și Jador, iar eu am făcut o mică remarcă. Nu am spus nimic greșit! nu a intrat nimeni în casă că o supervedeta. A deranjat-o încât să arunce cu pernă în mine. Atunci ea s-a ridicat și m-am ridicat și eu. Ce era să fac? A aruncat pernă cu nervi și cu ura. Nimeni nu stătea cu mâinile încrucișate. M-am ridicat și m-am aparat.

Voi ați văzut care a fost realitatea și sunteți conștienți că nu eu am fost cea care a început bătaia. Eu m-am apărat! După tot acest episod nu mi s-a mai dat voie să întru în emisiune”, a explicat Manuela.

Emsiunea „Puterea Dragostei” este una dintre cele mai urmărite din țara noastră. Mai mulți tineri participă din dorința de a-și găsi sufletul pereche.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: