Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Bianca de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă părinții ei

Cine este Bianca de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă părinții ei

GALERIE FOTO (2) bianca puterea dragostei

Cine este Bianca de la „Puterea Dragostei”, de fapt. Femeia a devenit cunoscută după ce au aprut mai multe filmulețe cu ea în ipostaze indecente.

Emisiunea Puterea Dragostei scoate la iveală totul despre concurenții din casă. Niciun secret nu mai este în siguranță acum, căci participanții vor să se cunoască mai bine.

În cazul Biancăi, participarea la emisiune i-a adus o atenție pe care nu și-ar fi dorit sa o primească. La ceva timp de la intrarea ei în casa Puterea Dragostei, a devenit chiar mai populară. A devenit mai cunoscută în mediul online din cauza apariției unor clipuri de la videochat. Acestea au fost făcute publice de fostul iubit cu care a conviețuit timp de câțiva ani.

Cine este Bianca de la Puterea Dragostei

Biana este din Tecuci și a venit la Puterea Dragostei pentru a-și găsi iubirea. Ea fusese împreună cu un bărbat timp de câțiva ani, dar se despărțiseră recent.

Tatăl Biancăi a fost matematician timp de 30 de ani, iar după ce s-a retras, a început să predea matematica, la școală.

Deși Bianca a susținut sus și tare că părinții ei știau ca a făcut videochat, neavând nimic împotrivă, fratele ei a declarat altceva. Fratele Biancăi de la Puterea Dragostei a spus că familia lor a aflat din presă că sora lui a făcut videochat cu iubitul ei, susținând relații intime cu acesta în fața camerei.

Mai mult decât atât, bărbatul spune ca vestea că sora lui s-a ocupat cu așa ceva a venit ca un șoc în familia lor. Dezvaluirile cutremuratoare continuă: se pare că mama Biancăi de la Puterea Dragostei a suferit un atac de cord după ce a urmărit filmulețe intime. De supărare nu a mâncat nimic preț de câteva zile, având nevoie de spitalizare.

Afectată a fost și sora mai mică a Biancăi, pe care colegii o arată cu degetul la școală pentru că au aflat cu ce s-a ocupat concurenta de la Puterea Dragostei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: