Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Dorian Popa după scandalul promovărilor. Detaliul care le-a atras atenția tuturor

Cum a apărut Dorian Popa după scandalul promovărilor. Detaliul care le-a atras atenția tuturor

Dorian Popa

De la o vreme a ieșit pe piață o gamă de produse cosmetice care a avut parte de o adevărată promovare din partea vedetelor din România. După ce mai multe persoane au folosit aceste produse recomandate de personalități cunoscute, tot mai multe femei au acuzat că tenul lor le-a fost distrus de aceste creme.

Printre vedetele care au promovat intens marca de produse cosmetice Plush Bio se numără și cântărețul Dorian Popa.

Reacția lui Dorian Popa după scandalul cu produsele Plush Bio

Mai multe persoane care au apărut pe rețelele de socializare susțin că produsele create de farmacista Ioanei Mărinescu le-au distrus tenul.

De câteva zile a izbucnit un scandal în acest caz, iar multe dintre persoanele care au folosit aceste produse au fost influențate de promovarea pe care multe dintre vedetele țării i-au făcut-o acestei mărci.

Printre vedetele care a fost acuzat de promovarea acestui produs este Dorian Popa care a reacționat imediat printr-un clip video, postat pe vlogul său.

Dorian Popa a primit multe mesaje jignitoare din partea internaușilor, acesta menționând că a filmat fabrica unde aceste produse sunt create.

Toate produsele pe care vi le-am prezentat, înainte de a le face reclamă, le testez eu personal. De ce aș face chestii de genul și vinde ceva fără să testez. Este o inconștiență totală.” a spus Dorian în clipul său.

De asemenea, vedete precum Adelina Pestrițu, Bianca Drăgușanu, Lidia Buble, Loredan Groza și multe altele, au promovat acest produs.

Cum a apărut Dorian Popa după scandalul promovărilor

La câteva zile după ce numele său a apărut în scandalul Plush Bio, Dorian Popa a postat pe Instagram o fotografie, iar un detaliu le-a atras atenția urmăritorilor acestuia, masca pe care acesta o purta.

În imagine artistul este îmbracat într-un costum sport de culoare galbenă, purtând și o mască de protecție tot de aceeași culoare inscripționată cu vorba Hâtz, care face parte din colecția de haine a artistului.

View this post on Instagram

😷

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

Din această poze putem deduce faptul că Dorian a trecut rapid peste scandul în care este implicat cu produsele Pluh Bio și își dorește să-și vadă mai departe de cariera și afacerile sale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini