Redactia.ro
Home » Știri » Adelina Pestrițu a renunțat la contractul cu Plush Bio, după izbucnirea scandalului în care zeci de tinere acuză brandul că le-a distrus fața

Adelina Pestrițu a renunțat la contractul cu Plush Bio, după izbucnirea scandalului în care zeci de tinere acuză brandul că le-a distrus fața

GALERIE FOTO (2) Adelina Pestrițu a suspendat contracul cu Plus Bio după scandal

Zeci de tinere acuză că și-au distrus fața după ce au urmat tratementele firmei Plush Bio, o companie intens promovată de influenceri pe rețelele de socializare. Antonia, Adelina Pestrițu, Dorin Popa și Bianca Drăgușanu sunt doar câteva nume sonore din showbiz care au promovat acest brand pe paginile lor, urmărite de sute de mii sau chiar milioane de fani.

Vedetele de la noi promovează produsele Plush Bio, despre care zeci de tinere spun că le-au distrus fața

Ioana Marinescu este cea care stă în spatele acestei companii, care acum este în centrul unui scandal-monstru. Zeci de tinere a căror față a fost serios afectată de tratamentul cu produse Plush Bio au înaintat aceste probe autorităților.

Supranumită „dermatologul vedetelor”, Ioana Marinescu a încheiat mai multe contracte cu vedete autohtone, prin care aceste trebuiau să promoveze brandul ei, în schimbul unor sume de bani.

În urma scandalului, unele vedete nu au renunțat la parteneriat și chiar susțin că produsele sunt bune și lor nu le-au făcut niciun rău. Pe de altă parte, sunt și cazuri în care s-a renunțat la colaborare.

În prima categorie intră Dorian Popa și Bianca Drăgușanu. Aceștia au declarat că tratamentele nu le-au făcut niciun rău, așa că nu au de ce să încheie parteneriatul cu Plush Bio.

“Eu le folosesc în continuare, atât timp cât am un contract cu acești oameni”, spune Bianca Drăgușanu.

Adelina Pestrițu a decis să încheie colaborarea cu Plush Bio, după izbucnirea scandalului

Pe de cealaltă parte, Adelina Pestrițu a anunțat pe contul său de Instagram că acest scandal a determinat-o să încheie contracul cu Plush Bio.

Vedeta, care este urmărită de 1,5 milioane de fani pe Instagram, a spus că toate mesajele de la urmăritorii ei în care se spunea cât de rele au fost produsele respective pentru tenul lor au determinat-o să încheie colaborarea cu brandul.

M-au determinat să reconsider implicarea pe care o pot avea în promovarea acestor produse, deși toate cele pe care le-am folosit mi-au plăcut și au funcționat foarte bine pentru mine”, a explicat Adelina Pestrițu.

Vedeta a declarat și că sănătatea oamenilor este mai presus de orice contract, acesta fiind motivul pentru care a decis să oprească colaborarea cu Ioana Marinescu.

“Cred că nici un aspect care se referă la sănătatea oamenilor nu poate fi ignorat și de aceea am decis suspendarea parteneriatului pe care îl am cu Plush Bio”, a declarat vedeta.

De asemenea, Adelina Pestrițu a recunoscut că, la rândul ei, ea a avut probleme cu acneea, așa că nu poate ignora suferința tuturor acelor fete care spun că și-au distrus fața din cauza Plush Bio.

Am evitat să îmi spun părerea până acum, pentru că, de obicei, nu mă implic în controverse, însă nu sunt indiferentă. Nu pot să pretind că înțeleg suferința celor care au probleme cu acneea, deși am suferit și eu din cauza acestei boli în adolescență, dar le asigur de toată compasiunea și respectul meu”, a mai spus Adelina Pestrițu.

În urma scandalului Plush Bio, Ioana Marinescu și-a schimbat titulatura de pe site. Dacă înainte ea era medic dermatolog, funcția pe care a postat-o acum pe pagina web este cea de farmacistă.

Adelina Pestrițu despre Plush Bio
Adelina Pestrițu despre Plush Bio
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: