Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu, prezență sexy în mediul online! Ce face vedeta în perioada de autoizolare?

Adelina Pestrițu, prezență sexy în mediul online! Ce face vedeta în perioada de autoizolare?

GALERIE FOTO (5) perioada de autoizolare

Adelina Pestrițu s-a autoizolat la domiciliu timp de 14 zile, dat fiind faptul că aceasta s-a întors de curând din Italia, țară lovită puternic de coronavirus. Însă, vedeta nu se plictisește. Adelina le-a mărturisit fanilor internauți cum își petrece timpul în perioada de autoizolare.

Ce face Adelina Pestrițu în perioada de autoizolare?

Adelina Pestrițu a ales să se autoizoleze după ce s-a întors din Italia. Ea și soțul ei stau în autoizolare, la domiciliu, în timp ce fiica lor e în grija celor apropiați. Și cum a fost nevoită să-și ocupe timpul liber cu ceva, vedeta s-a apucat de sport. Adelina a postat în mediul online câteva fotografii extrem de sexy, în care le arăta fanilor internauți că se antrenează dacă tot e nevoită să stea în casă. „In cazul in care va gandeati ca ma plictisesc in aceasta perioda de auto-izolare la domiciliu, iata si dovada ca nu🤣💪🏽”, a fost mesajul care a însoțit unul dintre cadre.

Adelina Pestrițu spune de ce a ales să se autoizoleze

Deși nu este obligată prin lege s-o facă, Adelina a ales să se autoizoleze. Într-un articol amplu pe blogul său, edamagazine.ro, vedeta a povestit că a fost împinsă de propria conștiință să facă asta. „Vazand panica generata de temutul Coronavirus prezent mai nou si in Europa, dar mai ales in Italia, am preferat sa recurg la metoda de autoizolare. Aceasta este o masura pe care mi-am impus-o singura, fara sa ma oblige cineva. Și fara sa fiu impinsa de simptome specifice acestui virus sau de medici. Sunt perfect sanatoasa, iar in toata acesta perioada de cand am venit nu am acuzat alte stari care sa-mi ridice semne de intrebare vis-a-vis de starea mea de sanatate.

Da, stau in casa de la venirea mea in tara pentru ca sunt o fire precauta si responsabila cu mine si cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantina. Este solutia la care am recurs eu urmand indicatiile autoritatilor si propria mea constiinta. Stiu ca intre timp au aparut in presa informatii despre faptul ca m-as afla in carantina. Le dezmint cu aceasta ocazie.”, a scris aceasta pe blog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini