Redactia.ro
Home » TV » Ce a găsit Andreea Mantea în geanta Biancăi Drăgușanu?! Blonda a izbucnit

Ce a găsit Andreea Mantea în geanta Biancăi Drăgușanu?! Blonda a izbucnit

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută! Cum a reacționat Sofia

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe de groază, după ce Andreea Mantea a ales să o pună față în față cu o nouă încercare. Blonda a fost controlată de mascați, întreaga scenă fiind pusă la cale de Andreea Mantea care filma pentru emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. 

 

Ce a găsit Andreea Mantea în geanta Biancăi Drăgușanu?!

Fosta soție a lui Alex Bodi și-a prezentat, pentru început, garderoba, și a arătat că are doar haine și genți de firmă pentru care a plătit sume fabuloase.

În timp ce le prezenta, Andreea Mantea a umblat printre ele și a găsit un pliculeț cu tămâie, după cum a presupus bruneta. Bianca Drăgușanu a izbucnit, fiind vizibil iritată.

Mamă, are tămâie la ea în geantă, măi. Uite, mă, uite!”, a spus Andreea Mantea, inițial.

Lasă-l aici. Dar nu te uiți în geantă și arăți pe cameră, serios acum.”, a răspuns imediat și Bianca Drăgușanu.

Momentul dintre Andreea Mantea și Bianca Drăgușanu a devenit viral pe rețelele de socializare, iar oamenii nu au ezitat și au comentat imediat, precizând că nu este vorba despre tămâie, ci despre substanțe interzise.

Întreaga scenă a avut loc când Andreea Mantea i-a pregătit Biancăi un test de foc. Prezentatoarea TV i-a ascuns Biancăi prin casă, obiecte de valoare, iar mai apoi blondina a fost vizitată de mascați, fiind suspectă că deține bijuterii în valoare de mii de euro. Însă, totul a fost o farsă pusă la cale de Andreea Mantea, pe care Bianca nu o va uita prea curând. Capcana a fost filmată sub pretextul unui interviu oferit de fosta soție a lui Alex Bodi prezentatoarei de la Kanal D. Bianca Drăgușanua  fost săltată de ”mascați”, momentul fiind unul resimțit foarte puternic de blondină. Fosta parteneră a lui Alex Bodi a început să plângă în momentul în care a fost imobilizată de forțele de ordine, care erau doar actori plătiți.

Bianca a vorbit în cadrul interviului și despre momentele mai puțin fericite din viața sa. Blondina a mărturisit că a avut un an greu și că au fost multe întâmplări care au pus-o în dificultate în acea perioadă.

”Am trecut printr-o perioadă a vieţii mele mai puţin fericită. În momentul de faţă consider că am trecut peste aceste încercări. Dumnezeu a făcut lucrurile în aşa fel încât să îmi ştiu priorităţile din viaţa mea: fetiţa mea, afacerea, familia şi prietenii. Sunt fericită şi aşa mă trezesc de o lună de zile. Nu am ştiut că pot duce atât de mult, că pot ierta atât de mult. Nu am ştiut că sunt capabilă să ajung într-o situaţie din care să nu găsesc ieşirea. Am simţit că sunt neputincioasă.

Din grupul meu de 15 prieteni, doar 4 au rămas. Restul s-au autoeliminat. Mai mult de jumătate m-au trădat, s-au lăsat vânduţi. Sunt mult mai selectivă cu oamenii. Eu am dat a doua şansă tuturor. Pot să iert absolut orice. Asta am învăţat anul acesta. Am crezut că nu pot ierta minciuna şi trădarea. Ceea ce nu este ok. Acum am anumite principii peste care nu voi mai trece. Nu sunt un om perfect”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: