Redactia.ro
Home » Știri » Ce a găsit un cuplu în spatele curții. Erau îngropați acolo de mai bine de 80 de ani

Ce a găsit un cuplu în spatele curții. Erau îngropați acolo de mai bine de 80 de ani

GALERIE FOTO (3)Ce a găsit un cuplu în spatele curții. Erau îngropați acolo de mai bine de 80 de ani

Un cuplu a făcut descoperirea vieții lor, după ce au dat peste niște obiecte îngropate în curtea casei. Iată despre ce este vorba.

Ce a găsit un cuplu în spatele curții. Erau îngropați acolo de mai bine de 80 de ani

Suzanne și Rich Gilson au început renovările încă de când au cumpărat proprietatea din Wildwood, în urmă cu aproximativ patru ani, înălțând casa, adăugând o nouă fundație și o anexă.

Recent, într-una dintre zile, în weekend, Richard folosea un mini-excavator când a dat peste două obiecte cilindrice, fiecare măsurând între 3 și 7 centrimetri. Inițial, a crezut că sunt cel mai probabil niște buruieni, așa că le-a aruncat și a continuat să lucreze, uitând de ele până când s-a întors la săpături a doua zi.

„Am crezut că sunt buruieni”, a declarat bărbatul. „Le-am ridicat și le-am pus deoparte.”

Un cuplu a găsit bani tipăriți în anii ’30, îngropați în curtea casei lor
Foto: Suzanne Gilson

Ulterior, la o inspecție mai atentă, bărbatul și-a dat seama că „buruienile” erau de fapt teancuri bine înfășurate de bancnote foarte vechi de 10 și 20 de dolari, care însumau aproximativ 1.000 de dolari – echivalentul a aproximativ 21.000 de dolari în ziua de azi, a scris The Independent.

Un cuplu a găsit bani tipăriți în anii ’30, îngropați în curtea casei lor
Foto: Suzanne Gilson

Suzanne și Rich Gilson au fost uimiți când au descoperit grămada de bani. Și mai interesant este că bancnotele au fost tipărite în 1934, lucru care înseamnă că ar putea fi acolo de mai bine de 80 de ani. În plus, descoperirea i-a făcut pe soți să afle și istoria din spatele proprietății lor, despre care se credea că era un fost bordel, a relatat presa internaținală. Proprietatea lor, situată în Wildwood și construită în anii 1920, era de fapt o casă de prostituție. Cei doi au mai spus că nu intenționează să cheltuiască banii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: