Redactia.ro
Home » Monden » Ce a împiedicat-o pe Viviana Sposub să devină cântăreață: „ E o industrie în care…”

Ce a împiedicat-o pe Viviana Sposub să devină cântăreață: „ E o industrie în care…”

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi”, din cadrul trustului Kanal D, a visat de mică la cariera de cântăreață. Aceasta a mărturisit cum și-a descoperit talentul și pasiunea pentru muzică, dar și cum a renunțat la cariera mult dorită în detrimentul televiziunii.

Viviana Sposub, iubire pentru muzică

Prezentatoarea a cântat de-a lungul timpului live prin emisiunile la care a participat, dovedindu-și talentul.

La grădiniță, i-a fost descoperită pasiunea pentru muzică, educatoarea fiind cea care i-a spus cert că are ureche muzicală și i-a sfătuit pe părinți să-și ducă fetița la o școală de profil:

„Am terminat Liceul de Artă, șefa de promoție, cu 10 pe linie. Am fost un copil foarte cuminte. Am fost olimpică la teoria muzicii. Eu eram înscrisă la o grădiniță step by step, totul era pregătit că eu să încep până când doamna educatoare a descoperit în mine acest talent și a spus că acest copil trebuie să facă muzică, trebuie să meargă la un liceu de artă și atunci părinții mei au luat dosarul de la acea școală și m-au trimis direct la Liceul de Artă, la secția pian și de atunci. Nu cântă nimeni din familie, nimeni nu are treabă cu muzică. Dacă nu ar fi fost doamna mea educatoare, nu aș fi știut de acest talent”, a mărturisit Viviana Sposub, într-un interviu pentru kanald.ro

Viviana Sposub : „Mi s-a spus că vocea nu e actuală”

După absolvirea liceului, vedeta s-a mutat la București în speranța de a-și face o carieră în muzică, însă realitatea i-a demonstrat că este foarte greu mai ales din punct de vedere financiar. Pentru a compune și produce piese un artist are nevoie de bani, pe care tânără fiind, nu-i avea. Astfel, s-a îndreptat spre televiziune, renunțând la visul pe care îl avea din copilărie:

„Eram o studentă la început de drum, m-am concentrat pe televiziune, mergeam la matinal să prezint vremea cu metroul. Cu metroul mă duceam, cu metroul mă întorceam. Gândul cu muzica s-a dus departe fară să mă mai întorc. Însă, proiectul Bravo, ai stil! a fost locul unde am putut pune pe tavă. A fost ceva cale până m-am hotărât să cant. Oamenii m-au încurajat foarte mult.
În Finală am lansat o piesă, domnul Dan Bursuc a fost alături de mine. Îmi doresc să continui, dar mi se pare că e o industrie în care intri destul de greu. Eu sunt la începutul începutului. Eu nu aveam încredere în mine și mi-aș fi dorit să devin cântăreață, dar m-am lovit de niște lucruri. Am fost ba la un studio, ba la altul, mi s-a spus că vocea nu e actuală, că vocea e Mamaia 2000 și da, eu făcusem canto clasic și era normal că vocea să îți dea senzația de Mamaia. Mi-am pierdut încrederea. Dacă nu ai ceva bănuți, de unde piese văzând ce prețuri sunt…,” a povestit Viviana în podcastul la Fix cu Fere de pe Youtube.

Viviana Sposub pune mult suflet în momentul în care cântă și se poate vedea cu ochiul liber câtă fericire îi aduce muzica:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: