Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit Andreea Bălan în miezul nopții. Vedeta a făcut totul public

Ce a pățit Andreea Bălan în miezul nopții. Vedeta a făcut totul public

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Fosta soție a lui George Burcea le-a povestit fanilor ce a pățit chiar în miez de noapte. Prima reacție a artistei.

 

Ce a pățit Andreea Bălan în miezul nopții

Andreea Bălan a fost și ea ținta hackerilor în miez de noapte. Artista a semnalat acest lucru imediat și și-a avertizat și fanii, dar și colegii de scenă să fie atenți la orice detaliu, atunci când sesisează că este ceva în neregulă. Mai mult, artista este extrem de activă în mediul online, iar în ultimul an a ținut foarte mult să aibă counitățile cât mai închegate.

Cântăreața a fost ataactă de hackeri, care au pus mâna pe mai multe vdieoclipuri realizată de vedetă. Astfel, aceștia încercau să îi păcălească pe internauți cu ajutorul imaginii artistei. Fanii Andreei erau înșelați că ar urma să primească o anumită sumă de la vedetă, dacă reușesc să ghicească anumite cifre.

Mai mult, Andreea este foarte atentă la ceea ce se întâmplă în mediul online, astfel încât a luat imediat atitudine și a raportat toate conturile false. Ulterior, vedeta a ținut să își înștiințeze fanii cu privire la ceea ce a pățit.

”ATENȚIE MARE!!! Pe Facebook sunt pagini false care au furat video-urile mele live și vor să vă păcălească cu premii. Toate au fost raportate!”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram, în încercarea de a-și pune fanii la curent cu ceea ce se petrece.

Însă, juratul de la Te cunosc de Undeva s-a mai confruntat cu această problemă și în trecut.

Dragilor, contul de Instagram al Clarei și al Ellei a fost spart și furat, a spus cântăreața în urmă cu ceva timp.

 

Andreea se preocupă doar de fetițe

Apropiații artistei susțin că, deși trece prin clipe dificile din cauza divorțului care va mai dura o perioadă, singura preocupare și grijă a vedetei este starea fetițelor sale.

Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce. Pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au declarat surse apropiate artistei, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult, Andreea pare mai fericită ca niciodată alături de noul iubit, Tiberiu Argint. cei doi nu își mai ascund relația și își transmit mesaje emoționante chiar în mediul online.

Fosta soție a lui George Burcea a declarat că este într-un moment al vieții sale în care are ceea ce își dorește și se poate declara un om împlinit.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus Andreea Bălan.

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: