Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Andreea Bănică în Aeroportul Internațional Iași: «Este ireal!»

Ce a pățit Andreea Bănică în Aeroportul Internațional Iași: «Este ireal!»

GALERIE FOTO (2) andreea banica

Cunoscuta artistă Andreea Bănică a călătorit în ziua de luni, 14 august 2023, de la București la Iași prin intermediul zborului său. După aterizare în Aeroportul Internațional Iași, vedeta s-a confruntat cu o situație neașteptată, întrucât șoferul personal care trebuia să o preia de la terminalul sosiri nu a fost disponibil. În urma acestui inconvenient, Andreea Bănică a fost nevoită să se deplaseze cu autobuzul pe o distanță de câțiva kilometri, până la una dintre parcările aeroportului. Artista a povestit întreaga întâmplare pe pagina personală de Instagram.

Andreea Bănică, excursie cu peripeți. Ce a pățit în Aeroportul Internațional Iași

Nemulțumită de condițiile din Aeroportul Internațional Iași, Andreea Bănică a făcut o serie de postări pe contul său de Instagram, în care povestește întreaga întâmplare și aduce critici dure atât conducerii aeroportului, cât și angajaților. Vedeta susține că angajații nu au știut să-i ofere informațiile cerute și au avut o atitudine nepotrivită atunci când au interacționat cu ea.

„Am cei mai mari nervi din lume, bineînțeles că am ajuns în Iași și nu poate veni cu duba după mine să mă ia, pentru că nu îl lasă cu transportul. Deci nimeni nu îți spune nimic. Am intrat în aeroport să vorbesc cu cineva, nu avem cu cine să vorbesc. Am ieșit din aeroport să vorbesc cu cineva, dar nu am avut cu cine.

aeroport
Andreea Bănică a povestit pe pagina personală de Instagram incidentul delicat prin care a trecut

Nu există agent de pază, birou de informații, nu are cine să-ți ofere informații, probabil că trebuia să mă duc în terminalul nu știu care, ca să vorbesc cu cineva. Acum stau în autobuz, cu toată lumea, așa, și așteptăm ca proștii să fim duși în acea parcare, unde am înțeles că mă așteaptă șoferul meu”, a scris Andreea Bănică, pe pagina personală de Instagram.

Andreea Bănică a povestit fanilor întregul incident

Vedeta s-a arătat profund indignată, având în vedere că a optat să călătorească la Iași cu avionul în loc să folosească mașina, tocmai pentru a evita o călătorie obositoare. Cu toate acestea, planurile ei au fost deranjate, deoarece s-a văzut nevoită să-și transporte bagajele cu autobuzul de la aeroport până la parcarea acestuia, o experiență care a epuizat-o nespus.

Andreea Bănică a fost profund incomodată deoarece nu avea cunoștință în ce direcție se îndrepta autobuzul care a venit să o preia de la Aeroportul Internațional Iași. Aceasta a subliniat că dezorientarea nu era doar a ei, ci și a altor pasageri care se aflau în aceeași situație ca și ea.

„Este ireal!!! Sunt mulți neștiutori ca mine în acest autobuz. Nici măcar nu știu unde ne duce… Aeroport cu o conducere de râs, cu oameni care dau din cap și nu știu nimic, care nu au nicio răspundere! Este anormal să iau un autobuz până aici și să fiu pusă să trag de bagaje prin autobuze, pentru că nu poate ajunge mașina de la sosiri să mă ia de la sosiri, de unde îi poate lua pe alții, culmea, de unde m-a luat de atâtea ori. Suntem luați de proști și tratați ca proștii!!!”,  a transmis Andreea Bănică.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: