Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit Camilla, Regina Consoartă, când Charles al III-lea era proclamat rege

Ce a pățit Camilla, Regina Consoartă, când Charles al III-lea era proclamat rege

GALERIE FOTO (2) Ce a pățit Camilla, Regina Consoartă, când Charles al III-lea era proclamat rege

Ce s-a întâmplat cu Camilla, Regina Consoartă, în timp ce Charles era numit Rege al Regatului Unit. Iată toate detaliile observate de jurnaliști.

Ce a pățit Camilla, Regina Consoartă, când Charles al III-lea era proclamat rege

La ceremonia specială de proclamare a Regelui Charles al III-lea de astăzi au fost prezenți fiul cel mare al acestuia, Prințul William, Prinț de Wales, dar și Camilla Parker Bowles, Regina Consoartă a Marii Britanii. Ea a primit acest titlu, care e diferit de „Regină”, la cererea Reginei Elisabeta a II-a.

„Când, la plinătatea vremii, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți oferi lui și soției sale Camilla același sprijin pe care mi l-ați oferit mie; și dorința mea sinceră este ca, atunci când va sosi timpul, Camilla să fie cunoscută în calitate de Regina Consoartă în timp ce își continuă propriul serviciu loial”, a scris Regina Elisabeta a II-a la acel moment.

La ceremonia de astăzi, emoțiile și-au spus cuvântul. Soția Regelui Charles al III-lea a fost copleșită și tremura, aproape că îi venea să plângă când a semnat proclamarea și, la un moment dat, s-a putut observa că nu îl pierde din ochi pe Prințul William, să vadă exact unde trebuie să semneze.

După ce a semnat și a devenit Regina Consoartă, oficial, Camilla a pășit cu zâmbetul pe buze spre Regele Charles al III-lea.

Foto: captură Digi24

La aceeași ceremonie, Regele Charles al III-lea i-a adus un tribut soției lui.

„Sunt profund încurajat de sprijinul constant al soției mele iubite”, a spus Charles al III-lea, conform BBC.

Ce a pățit Camilla, Regina Consoartă, când Charles al III-lea era proclamat rege
Foto: BBC

Odată cu urcarea pe tron a soțului ei, Camilla a devenit Regină Consoartă și va avea un rol mai proeminent alături de Regele Charles al III-lea. Totuși, mult timp, ea a fost o figură controversată în Marea Britanie, iar mulți dintre britanici și nu numai nu au reușit să o ierte nici acum pentru divorțul lui Charles de Prințesa Diana, conform CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: