Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Cheloo la un salon de masaj! ”Am plecat după 15 minute”

Ce a pățit Cheloo la un salon de masaj! ”Am plecat după 15 minute”

Ce a pățit Cheloo la un salon de masaj

Cheloo, controversatul jurat de la ”iUmor”, a povestit o întâmplare amuzantă din trecutul lui, atunci când a fost la un salon de masaj. Artistul a avut alte așteptări, însă a plecat cu ”buza umflată” după 15 minute.

Ce a pățit Cheloo la un salon de masaj

Cheloo a povestit la iUmor ce i s-a întâmplat la un salon de masaj, după ce un concurent i-a adus aminte de ceea ce trăise. Experiența pe care a avut-o a reușit să stârnească hohote de râs în platou, în urma apariției unui concurent pe scenă.

În trecut, juratul emisiuni de amuzament a dorit să meargă la un salon pentru masaj erotic, însă el a ajuns, de fapt, într-un salon de mesaj pentru relaxare. După 15 minute și-a dat seama că nu se afla ”unde trebuie”.

“Am fost la masaj și tipa a început să mă ungă pe spate cu chestii. Era masaj de ăla, aromoterapie. Eu credeam că era altfel de masaj, dar am greșit locul. Și, când am văzut că mă unge pe spate, am întrebat-o: «Asta-i tot? Altceva, nu?». Atunci m-am convins ce fel de masaj era, că nu era din ăla de care voiam. Am avut nevoie de 15 minute să mă prind și am plecat”, a povestit Cheloo.

Cheloo, emoționat de doi concurenți

Deși este un artist cunoscut pentru faptul că nu-și arată sentimentele, Cheloo a dezvăluit că numărul unor concurenți de la ”iUmor” l-au făcut să-și amintească cu nostalgie de unele evenimente din viața lui.

Potrivit cioa.ro, după numărul celor doi concurenți, Cheloo s-a ridicat de la masa juraților și a mers pe scenă pentru a-l îmbrățișa pe unul dintre concurenți care i-a adus aminte de cum era el în tinerețe.

“Hai să elucidăm misterul! Am făcut o paralelă între acest număr și o întâmplare foarte nefericită din tinerețile mele ca să zic așa. La 19 ani, am făcut o greșeală care semăna cu sceneta noastră. (…). Trebuie să recunosc că am fost umanizat cu acest număr retrospectiv, care m-a purtat înapoi în timp și l-am descoperit pe Ion Ștefan Cătălin cu greșelile lui primordiale”, a declarat Cheloo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: