Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Cristina Șișcanu la mare! „Sunteți de toată jena!”

Ce a pățit Cristina Șișcanu la mare! „Sunteți de toată jena!”

Ce a pățit Cristina Șișcanu la mare! „Sunteți de toată jena!”

Cristina Șișcanu s-a întors din vacanța de pe litoralul românesc și a publicat un mesaj virulent. Iată ce i s-a întâmplat acolo. Are legătură cu fiul ei, Filip, care este dependent de ajutorul adulților pentru că are probleme neurologice.

Ce a pățit Cristina Șișcanu la mare! „Sunteți de toată jena!”

Cristina Șișcanu s-a întors cu un gust mai degrabă amar din vacanța de zilele trecute de la mare, din păcate. Ea a scris în online un mesaj din care reiese cât de tare au revoltat-o toate aceste lucruri. Încearcă, totodată, să îi pună la punct pe cei care l-au jignit pe Filip, tânărul având probleme neurologice de mic.

Iată ce a scris soția lui Mădălin Ionescu în mediul online.

„Am făcut postări drăguțe, am primit foarte multe comentarii frumoase, însă, ca de obicei, sunt și persoane care, nu știu cum să le spun, sunt malformate sufletește. Nu poți să spui sau să gândești ceva de genul «De ce l-ați luat pe handicapatul ăla cu voi?» Exact așa a sunat unul dintre comentarii. Să vă fie rușine, sunteți de toată jena.

Știți ce? Nouă nu ne e rusine cu Filip. E copilul nostru ca și ceilalți. Degeaba mai sunteți pe fața Pământului cei care îl jigniți, sunteți malformați sufletește și aveți mari carențe în educație. Să vă fie rușine celor care scriu «de ce îl postați pe Filip», «de ce îl cărați cu voi peste tot». Nu sunteți oameni cei care îmi lăsați astfel de comentarii, aveți un suflet negru, schingiuit. Degeaba sunteți pe fața pământului, cum puteți să îmi lăsați asemenea comentarii?”.

Filip are 19 ani și este fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie. Băiatul a rămas cu sechele neurologice încă de la vârsta de două luni, după ce a făcut varicelă, vaccinul nefiind lansat la momentul respectiv, potrivit libertateapentrufemei.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: