Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit Dan Chișu când a fost la vaccinare. A povestit situația fără jenă

Ce a pățit Dan Chișu când a fost la vaccinare. A povestit situația fără jenă

GALERIE FOTO (2)

Dan Chișu a povestit în ce situație jenantă a fost pus atunci când a mers să se vaccineze anti-COVID. Actorul a oferit detalii despre experiența vaccinului. 

 

Ce a pățit Dan Chișu când a fost la vaccinare

Dan Chișu s-a vaccinat anti-COVID. Regizorul a povestit întreaga experiență a vaccinului la noi. Acesta a oferit mai multe detalii despre ceea ce i s-a întâmplat imediat după ce a ajuns la centrul  de vaccinare într-o notă amuzantă, așa cum și-a obișnuit fanii de mai multă vreme.

Actorul a fost întrebat de o asistentă emdicală dacă dorește să se pozeze în timp ce este vaccinat, pentru a oferi un exemplu celor care îl urmăresc. Însă, actorul a refuzat, menționând că el nu este un brand și astfel, că nu încearcă să convingă pe nimeni de nimic. Cu toate acestea, concluzia a fost cea care a stârnit adevărate hohote de râs.

„Am 65. M-am vaccinat cu Pfizer. Am fost intrebat daca vreau poza pentru ca sa conving oamenii ca e bine sa se vaccineze. Am spus ca n-am brand ca conving pe cineva. Ce vreau sa spun barbatilor de peste 65. Pfizer e bun. Sunt aia care au inventat viagra si cred ca au folosit aceleasi recipiente ca sa fabrice vaccinul . Altfel nu-mi explic erectia de azi dimineata”a fost mesajul postat de regizorul Dan Chișu pe pagina sa de Facebook.

 

Dan Chișu și Alina Chivulescu, dragoste la a doua vedere

Dan Chișu și Alina Chivulescu au avut o legătură amoroasă în urmă cu puțin peste 20 de ani. Însă, Dan Chișu, unul dintre burlacii convinși ai României, s-a reîndrăgostit de una dintre femeile pe care le-a iubit în tinerețe, Alina Chivulescu. Printre femeile cunoscute cu care s-a iubit Dan Chișu se numără și Mihaela Rădulescu sau Manuela Hărăbor. Alina Chivulescu a fost căsătorită cu mihai Cuptor, de care a decis să divorțeze ulterior, după ec acesta ar fi înșelat-o chiar cu verișoara ei.

Alina Chivulescu s-a casatorit cu Mihai Cuptor, de care a divortat ulterior, dupa ce acesta a fost acuzat ca ar fi inselat-o cu verisoara ei. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Alina Chivulescu s-a axat pe cresterea fiului sau si nu s-a mai afisat in public cu un alt barbat. Se pare insa ca iubeste din nou inca din 2014, iar iubitul sau este celebrul Dan Chisu. Cei doi s-au reintalnit in urma cu doi ani, pe platoul de filmare al peliculei „Selfie” si de atunci sunt nedespartiti”, potrivit agențiadepresămondenă.com.

Alina Chivulescu a fost una dintre cele mai rezervate actrițe cu privire la viața personală. Soția lui Nelu Curcă, din celebrul serial  ”La Bloc” a vorbit, însă, despre relația pe care o are cu Dan Chișu.

Întrebată în cadrul unui interviu despre cum a fost primul an de căsnicie, Alina a răspuns scurt și deschis, fiind foarte sigură de sentimentele ei.

„Ceea ce mi se pare mișto la ce m-ai întrebat e că nu s-a schimbat absolut nimic. Acesta e, deci, un câștig al nostru, faptul că suntem la fel, Doamne ajută!”, a declarat actriţa pentru viva.ro.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: