Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit o familie cu trei copii mici din România în vacanță, în Thassos. Mama a cerut ajutorul internauților: „Vă rog să mă ajutaţi…”

Ce a pățit o familie cu trei copii mici din România în vacanță, în Thassos. Mama a cerut ajutorul internauților: „Vă rog să mă ajutaţi…”

O familie din România și-a dorit să aibă parte de o vacanță de vis într-una dintre cele mai căutate și apreciate destinații, Thassos, dar odată ajunși totul s-a năruit. Iată ce li s-a întâmplat acolo!

Ce a pățit o familie cu trei copii mici din România în vacanță, în Thassos

O turistă din România a postat pe un gru, pe platforma socială, Facebook că a ajuns cu întreaga familie la cazarea din Thassos, însă rezervarea nu a fost onorată și au ajuns cu toții în drum. Femeia le-a cerut ajutor internauților:

„Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi! Am ajuns în Lumenas la cazare şi din păcate nu au onorat rezervarea, suntem cu trei copii mici, deci căutam cazare începând de astăzi până pe 3 august, avem nevoie de şase camere duble! Mulţumesc!!”, a scris turista pe Facebook, potrivit SpyNews.ro

Mai mulți internauți au povestit că în ultimii ani s-au confruntat și ei cu situații asemănătoare atunci când au plecat în diverse destinații de vacanță. O altă utilizatoare a grupului a mărturisit că unii turiști și-au făcut rezervări încă din primăvară, relatează aceeași sursă citată.

Ce au povestit alți turiști

Alți internauți au explicat că trebuie să ne așteptăm și la altfel de situații și că este foarte important să ne asigurăm dinainte că ni s-a confirmat cazarea:

„Da, grecii, oricât am fi noi de toleranţi, sunt tot mai disperaţi să facă bani, să nu rateze nimic. Mai bine le convine să viăa doi (clienţi-nr) o dată pentru aceeaşi cazare, decât să stea cu teama că nu vine nimeni. Defecta gândire. Pas…”, a scris un alt turist.

Un alt turist, membru al grupului, a explicat că „întotdeauna, înainte de a porni la drum, într-o vacanță, trebuie discutat cu proprietarii cazării şi cu o zi înainte. De asemenea, e bine să cerem o confirmare pe mail”, potrivit aceleași surse.

 

 

Sursa foto: SpyNews.ro
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: