Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a pățit un cuplu de români pe o plajă din Thassos, după ce s-au întâlnit cu bărbatul din imagine. Au avut parte de un șoc

Ce a pățit un cuplu de români pe o plajă din Thassos, după ce s-au întâlnit cu bărbatul din imagine. Au avut parte de un șoc

GALERIE FOTO (2)

Românii au luat cu asalt și anul acesta Grecia, datorită condițiilor bune de acolo, dar și a prețurilor accesibile. Mulți români povestesc pe grupurile de Facebook pățaniile prin care trec  pe litoralul din țara elenă. Așa a fost și-n cazul unui cuplu de români, care au avut parte de o dezamăgire uriașă pe o plajă din Thassos.

Ce a pățit un cuplu de români pe o plajă din Thassos

Un tânăr care a mers în vacanță cu iubita lui în Thassos au avut parte de o mare dezamăgire. Cei doi au fost păcăliți, ca și alți turiști, spun ei, de un bărbat care s-a dat drept un angajat al plajei respective și le-a cerut bani pentru șezlong. Ei bine, acest lucru nu ar fi fost deloc adevărat, a povestit tânărul. Mai mult decât atât, acesta explicat cum a mers să ia micul dejun cu iubita lui la taverna, de pe plaja respectivă, iar la întoarcere și-a găsit prosoapele date jos de pe șezlonguri. Acest gest a fost făcut chiar de individul respectiv, pentru a putea lua bani de la alți turiști.

Cuplul de români a rămas dezamăgit de incidentul de care s-au lovit și au ținut să povestească asta pe internet, pentru ca și alți români care merg în vacanță acolo, să știe exact despre ce este vorba. Mai exact, să știe de cine să se ferească!

Postarea integrală făcută de tânărul român

„Salutare🙋🏻‍♂️

Dacă veniţi în zona tavernei Pelago pe Golden Beach să aveți grijă la acest individ, pentru că se dă drept angajat al localului și cere diverse sume pentru șezlonguri și când colo nu există taxă pentru așa ceva, politică aici este că faci doar consumație (cel puțin la aceasta taverna așa e politică).

Într-o zi am pus prosoapele să rezervăm două șezlonguri si am mers în local să luam micul dejun timp în care antreprenorul a găsit alţi clienți și a aruncat prosoapele noastre să perceapă taxa de la alți turiști. P.S. Când se ocupa toate locurile de la o tavernă se muta la alta. Ieri l-am văzut la taverna de lângă Pelago pentru că aceasta se ocupase deja. Toate cele bune”, a fost mesajul transmis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini