Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit un român care a încercat să facă un grătar de 1 Mai: „Sunt la al treilea set de mici arși / Oare cât de greu este să încingi grătarul? Vorbesc serios!”

Ce a pățit un român care a încercat să facă un grătar de 1 Mai: „Sunt la al treilea set de mici arși / Oare cât de greu este să încingi grătarul? Vorbesc serios!”

Ce a pățit un român care a încercat să facă un grătar de 1 Mai: „Sunt la al treilea set de mici arși / Oare cât de greu este să încingi grătarul? Vorbesc serios!”

Iată pățania unui român care a încercat să facă un grătar de 1 Mai. El a cerut ajutor pe Internet ca să facă grătarul, susținând că a ars trei seturi de mici într-o zi.

Ce a pățit un român care a încercat să facă un grătar de 1 Mai: „Sunt la al treilea set de mici arși / Oare cât de greu este să încingi grătarul? Vorbesc serios!”

Nu oricine se pricepe să facă un grătar perfect. De 1 Mai, un român a povestit prin ce a trecut când a avut această sarcină pe un grup de Facebook numit Mutat la țară- viața fără ceas.

„Oare cât de greu este să încingi grătarul? Vorbesc serios! Cu cărbuni din lemn, deci mangal, când pun carnea la grătar? Pun cărbunii, după un timp devin roșii, apoi încep să aibă o crustă albă de jur-împrejur.

Un vecin zice că atunci să pui carnea pe grătar.

Altul (câte capuri atâtea păreri), atunci când reușești să ții mâna deasupra grătarului la 10-15 cm 5 secunde, ăla-i momentul.

Alții, că atunci când îs roșii cărbunii îi „stingi” cu apă și pui carnea.

Ok.

Eu sunt la al treilea set de mici…arși.

Când pun carnea? Cum îmi dau seama ca nu e prea fierbinte? Dar să nu fie nici prea rece, să aștept 2 ore”.

Iată și răspunsurile pe care bărbatul le-a primit din partea internauților, mai în glumă, mai în serios.s

„Micii nu au nevoie de prea mare foc, însă carnea de porc da, puiul de foc mediu și micii când jarul nu mai este atât de puternic. Încercați așa și sigur nu veți mai arde micii”.

„Presupunând că este o întrebare pe bune… încerc și eu un răspuns. Dacă vorbim de mici, aceștia trebuie întorși pe fiecare parte (eu îi întorc pe 4 părți). Momentul de întors este când se dezlipesc ușor de grătar (carnea nu rămâne lipită). Partea cu arsul ține de timp: dogorește mai tare, îi întorci mai repede și mai des. Personal nu am „domolit” jarul cu apă niciodată, doar când se aprinde de la grăsimea picurată pe el.

În plus, dacă ai acces și posibilitatea, fă jarul din lemne de esență tare (fără cărbuni). Mie mi se pare că are gust mai ok + că nu dogorește așa tare la început. Spor și totul se învață din practică”.

„Dacă ești la al treilea set de mici arși, după cum declari, e cazul să mergi la o terasă!”, a scris o altă persoană.

Ce a pățit un român care a încercat să facă un grătar de 1 Mai: „Sunt la al treilea set de mici arși / Oare cât de greu este să încingi grătarul? Vorbesc serios!”
FOTO captură YouTube
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: