Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit un român, care s-a mutat de la BCR la altă bancă: „Poveste de prost. Adică io / Mai ceva ca la Surprize, Surprize”

Ce a pățit un român, care s-a mutat de la BCR la altă bancă: „Poveste de prost. Adică io / Mai ceva ca la Surprize, Surprize”

Ce a pățit un român, care s-a mutat de la BCR la altă bancă: „Poveste de prost. Adică io / Mai ceva ca la Surprize, Surprize”

Iată ce a pățit un român, care s-a mutat de la BCR la altă bancă. El a relatat întreaga întâmplare pe Internet, autointitulându-se singur un „prost”.

Ce a pățit un român, care s-a mutat de la BCR la altă bancă: „Poveste de prost. Adică io / Mai ceva ca la Surprize, Surprize”

Un român, posesorul unui card de credit la BCR, pe care nu l-a folosit de mai mult timp, s-a trezit că a plătit trei facturi pentru servicii de care nu a beneficiat niciodată: o lecție de dans undeva în Franța, abonamentul la Netflix în Singapore și o noapte la un hotel în Sydney. Totalul? Vreo 1700 de lei.

El a relatat întreaga întâmplare pe Facebook, autointitulându-se singur, ironic, un „prost”.

Poveste de prost. Adică io, în acest caz.
Ne amintim toți, cu drag sau mai puțin drag, când BCR-ul a abandonat Zlatna. În consecință, am abandonat și eu BCR-ul și am trecut la altă bancă. Și aici apare și prostia. Din grabă sau mno, cu gândul la altceva, am păstrat în continuare cardul de credit. Pentru situații neprevăzute, să ai pe ce pune mâna. L-am primit și l-am introdus în portofel, unde a rămas până ieri. Nu tu cumpărături fizice sau online, nici măcar nu am răzuit parbrizul mașinii, cum mai obișnuiesc cu alte carduri.
Și mno, apare surpriza, mai ceva ca la surprize-surprize. Mă știu un om cu viață destul de simplă, dar se vede că sunt mult mai sofisticat.
Conform cardului de credit, în iulie am binevoit să iau niște lecții de dans prin Franța. Lecții pe care se pare că le-am absolvit cu brio, pentru că în august îmi plăteam NETFLIX-ul în Singapore. E și normal, dacă mergi destul de mult într-un loc, trebui să îți faci timp și pentru un film.
Este evident că eram plictisit, așa că am dat o fugă până în Sydney, la Hotel Tonight Fame (v-am spus ca sunt sofisticat) apoi puțin prin Indonesia, la un hotel ceva mai amărât, dar cu o priveliște cum rar găsești. Și unde se putea dansa, dacă tot eram proaspăt absolvent. Pe banii mei, pe muzica mea, dhe…
Bhă, dacă era Roma sau Praga nici nu mă supăram.
Acum aștept. Am convenit cu cei de la BCR , ori să îmi returneze banii ori, pe banii lor, să recreăm traseul crimei, pentru că doar așa putem înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat!
Că de ridicat din umeri sunt sătul.
Sursa: Adrian  Puiulet  / Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: